Huty :: 9.-10.august 2008(kopec) :: TatryDonauCup2oo8

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

peto009 napísal:tak je to iste..na Huty nejdem... :?
Škoda,Peťo...Ale čo už,sú aj dôležitejšie veci ako vyhádzať sa z peňazí na kopci :) My ideme v piatok večer z Levíc...Dúfam,že to bude ďalší pekný víkend bez nehody a Honda vydrží 8)
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
MUGEN1
Garáž (2)

Tak čo? Chystá sa ešte niekto? Volal mi pa1ec,že by prišiel aj on aspon na jeden den odjazdiť :wink:
MUGEN1
Garáž (2)

Dnes o 18tej vyrážame z Levíc,dúfam,že je pred nami ďalší pekný víkend :)
Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

My nejdeme,praca a povinnosti.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
MUGEN1
Garáž (2)

No páni,takže už som aj doma,tak pršalo že stierače nestíhali a Hondu som dosť "oprel" o zvodidlá..Vyzerá,že celá nápravnica sa musí vymeniť,a samozrejme plechárina+svetlo...hmm,čo už stáva sa... :cry:
babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Príspevok od používateľa babo »

MUGEN1 napísal:No páni,takže už som aj doma,tak pršalo že stierače nestíhali a Hondu som dosť "oprel" o zvodidlá..Vyzerá,že celá nápravnica sa musí vymeniť,a samozrejme plechárina+svetlo...hmm,čo už stáva sa... :cry:
No tak to nas moc mrzi... Inak na com jazdis v dazdi? Na nejakych benych gumach? lebo na slickoch to asi nebude...
MUGEN1
Garáž (2)

babo napísal:
MUGEN1 napísal:No páni,takže už som aj doma,tak pršalo že stierače nestíhali a Hondu som dosť "oprel" o zvodidlá..Vyzerá,že celá nápravnica sa musí vymeniť,a samozrejme plechárina+svetlo...hmm,čo už stáva sa... :cry:
No tak to nas moc mrzi... Inak na com jazdis v dazdi? Na nejakych benych gumach? lebo na slickoch to asi nebude...
kedže mokré sliky nemám,tak som nechal letné gumy,ale v tomto lejaku to bolo tak jedno..fakt ani pomaly sa nedalo ísť,len krokom a nie to ešte robiť nejaký čas....
babo
Garáž (1)

MUGEN1 napísal:kedže mokré sliky nemám,tak som nechal letné gumy,ale v tomto lejaku to bolo tak jedno..fakt ani pomaly sa nedalo ísť,len krokom a nie to ešte robiť nejaký čas....
ze vas riaditel preteku v takom pocasi vobec pustil, hlavne ked ide o amaterske podujatie. Navyse ked clovek nema gumy na vodu (co ono tiez nie je vyhra). Apropo, ako si sa z tade dostal vlastne? ci auto ostalo v ako tak pojazdnom stave?
MUGEN1
Garáž (2)

Práveže pretek nech ide aj v daždi,o tom je to,naučiť sa...Aj ked na KWBT zastavili Brezno ked bol velký dážď..Proste som mal ísť opatrnejšie a nie hned prvý tréning skúšať ako sa dajú robiť zákruty na vode :-( Došiel som 200km domov na Honde po vlastných,to koleso ktoré dostalo ranu má teraz velký odklon aj inú zbiehavosť,všeliako stojí,volant je inak otočený,trochu vody na ceste a hned ma odhodilo a ešte tam aj niečo pekne buchoce pri malej nerovnosti,celkovo predok nič moc ešte aj blatník,svetlo rozbité ale tak som došiel.. :?
babo
Garáž (1)

no dobre, najlepsi vodici sa poznaju na vode, to je pravda, ale ked Ti nestihaju stierat stierace... to je dost huste nie? ;-) To by stopli snad aj majstrovstva Slovenska (aj ked hlavne kvoli formulam).

A dal si to hned v prvom treningu? No nepotesi... ale ked doslo auto po vlastnych, tak je dobre (relativne)
Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Mugen,to ma mrzi... :( .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
MUGEN1
Garáž (2)

babo napísal:no dobre, najlepsi vodici sa poznaju na vode, to je pravda, ale ked Ti nestihaju stierat stierace... to je dost huste nie? ;-) To by stopli snad aj majstrovstva Slovenska (aj ked hlavne kvoli formulam).

A dal si to hned v prvom treningu? No nepotesi... ale ked doslo auto po vlastnych, tak je dobre (relativne)
Áno hneď v prvom tréningu asi v polovici trate...Trať som si predtým 3krát skúsil ale nie takýmto tempom..Dúfam,že do Baby(6.-7.sept.) to bude pojazdné...
babo
Garáž (1)

MUGEN1 napísal: Áno hneď v prvom tréningu asi v polovici trate...Trať som si predtým 3krát skúsil ale nie takýmto tempom..Dúfam,že do Baby(6.-7.sept.) to bude pojazdné...
Ta Baba na zaciatku septembra je KWBT nie? Ja som pocul, ze je to zrusene (ale neoveroval som). A aky dojem inak z HUT? Dobry kopec? Fakt je to tam take siroke?
MUGEN1
Garáž (2)

babo napísal:
MUGEN1 napísal: Áno hneď v prvom tréningu asi v polovici trate...Trať som si predtým 3krát skúsil ale nie takýmto tempom..Dúfam,že do Baby(6.-7.sept.) to bude pojazdné...
Ta Baba na zaciatku septembra je KWBT nie? Ja som pocul, ze je to zrusene (ale neoveroval som). A aky dojem inak z HUT? Dobry kopec? Fakt je to tam take siroke?
Baba to bude ešte jedna v rámci TDC povedal Studenič! a pocit z Hutov? velmi pekný kopec,priehladný,široká cesta,asfalt dobrý,sem tam hrbolatá cesta,dlhééé zákruty :-) škoda,že som si ho nemohol vychutnať na suchom asfalte a zohriatych slikoch :?
babo
Garáž (1)

MUGEN1 napísal: Baba to bude ešte jedna v rámci TDC povedal Studenič! a pocit z Hutov? velmi pekný kopec,priehladný,široká cesta,asfalt dobrý,sem tam hrbolatá cesta,dlhééé zákruty :-) škoda,že som si ho nemohol vychutnať na suchom asfalte a zohriatych slikoch :?
Hm, no tak to tu par ludom asi da otaznik do hlavy, ci neprehnat vlastne auto na Babe ;-) Uzavreta trat len pre seba... hm... ;-)

Huty - kde sa nam tu zobral taky kopec, dobre vediet ;-)
Napísať odpoveď