Semir ty si ine cisloSemir napísal:Opäť raz parádna akcia za nami a príjemne stráveny ,,svátek´´čím alebo kým začať??? hmmm...
No : VTIČKO -Tebe gratulujem k 1.miestu,parádny čas si zajazdil,ešte jedna jazda a možno by som dal 1:20 aj ja...ale fakt išišel si riadne na to že si nebol spokojný so slikmi.. škoda tej mojej kuželky nešťastnej v druhej ostrej, možno by som skončil za Tebou.
KOMÁR KOMÁR: na Teba mám obrovské srdce po dnešnej akcií , dnes si bol zaručene NUMERO UNO ty, exceloval si celý deň, aj s tým stričíkom,dúfam že cesta domov bola bez ,,zelených kamošov´´škoda že som nemal vodiča ja, Herr Rodericco mi to nechcel odkeruvať
PS : a aby som nezabudol nezabudni si vycapiť moju fotku nad posteľ
PS2: tak ideme do vyškova?
ALL ostatný ,,H´´ ,,ospravedlňujem´´ sa tým ktorých som samozrejme ,,NECHTIAC´´naplašil, nabúdúce Vás naplaším 2x za akciu,že Raduz
![]()
a samozrejme Chlapi zo žiliny dúfam ma nevykastrujete za tú tajnú modifikáciu čo sme si s VTIČKOM (inak Maťom Pikusom) pripravili za žartšak sranda musííííí ....
a ešte jeden bod programu pred posteľou- Maťko ďakujem za vinčisko, ja sa s ním už potrápim hádam voláko
VIII. AutoSlalom
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
cáááááááá šak ja - ty - Zdeno - flaša vína (taká 10litrová minimálne,šak len Zdeno vycope 5litrov sám na posedeniekomar napísal:ja som za, treba vymysliet kto, kedy a kde
no hádžte do éteru voláke miesta vhodné,síce to by bolo asi spraviť tému na takuôto akcióóóó
daily car - Honda Civic EP1
jooooooj inááááč toto ti neni ,,kekúúúútina´´ ja by som vedel zistit na noc co stoja chatky, kolko mieste atd a ci sa da este,ale asi urcite ano a to by sme mohli aj zriesit len ci by sem dosli ostatný H- zo západu??? BA a pod, či im to nem-bude daleko.... VYJADRITE sa ALL ,Komár ty nemusíšvticko napísal:no ja bych mozna aj dosol, co tak margita ilona? je tam ubytko, bo volade na roli v trave v stane zalepeny vstavat, to sa mi nem xce
mňam mňam hami-papi pre Cicíka
a ešte jedno lepšejšie miesto by som vedel: NITRIANSKE RUDNO, raz som tu niekde čítal ,niekto to chcel riešiť spraviť tam H-zraz,len neviem či to rieši-l, alebo sa na to vytoto,to by bolo ešte lepšie[/u]
Nitrianske rudno je dobry napad... by mi vyhovovalo inak...Semir napísal:jooooooj inááááč toto ti neni ,,kekúúúútina´´ ja by som vedel zistit na noc co stoja chatky, kolko mieste atd a ci sa da este,ale asi urcite ano a to by sme mohli aj zriesit len ci by sem dosli ostatný H- zo západu??? BA a pod, či im to nem-bude daleko.... VYJADRITE sa ALL ,Komár ty nemusíšvticko napísal:no ja bych mozna aj dosol, co tak margita ilona? je tam ubytko, bo volade na roli v trave v stane zalepeny vstavat, to sa mi nem xceto ja už viem teraz že by si ijšol
![]()
![]()
VTIČKO- kde mám olejčo-čok?
mňam mňam hami-papi pre Cicíka
a ešte jedno lepšejšie miesto by som vedel: NITRIANSKE RUDNO, raz som tu niekde čítal ,niekto to chcel riešiť spraviť tam H-zraz,len neviem či to rieši-l, alebo sa na to vytoto,to by bolo ešte lepšie[/u]
ja dojdem kam treba hlavne, ze tam budete a ze ma tam bude cakat aspon takyyy pohaar ako Zdena
teeeda aspon 5liiiiitre
Dnes uvidim aky budem rozbity v praci bo som dnes omylom stretol o 20:30 velakrat typeR na jednom mieste v autokine a vykecavali sme sa asi aj snad do teraz
Ak rano budem vediet aky je moje meno, tak pohladam postel pre nasu akciooo v okoli rudna 
Inac ja mozem spat aj v stane, bo som dosiel na to ako ho postavit tak aby do neho nenaprsalo
:D:D:D
Asi by bolo vhodne zalozit novu temu a mala by sa volat asi "Csaaaaaa, Hondachlastacka
"
Dnes uvidim aky budem rozbity v praci bo som dnes omylom stretol o 20:30 velakrat typeR na jednom mieste v autokine a vykecavali sme sa asi aj snad do teraz
Inac ja mozem spat aj v stane, bo som dosiel na to ako ho postavit tak aby do neho nenaprsalo
Asi by bolo vhodne zalozit novu temu a mala by sa volat asi "Csaaaaaa, Hondachlastacka
(:
ok idem na tokomar napísal:ja dojdem kam treba hlavne, ze tam budete a ze ma tam bude cakat aspon takyyy pohaar ako Zdenateeeda aspon 5liiiiitre
![]()
Dnes uvidim aky budem rozbity v praci bo som dnes omylom stretol o 20:30 velakrat typeR na jednom mieste v autokine a vykecavali sme sa asi aj snad do terazAk rano budem vediet aky je moje meno, tak pohladam postel pre nasu akciooo v okoli rudna
Inac ja mozem spat aj v stane, bo som dosiel na to ako ho postavit tak aby do neho nenaprsalo:D:D:D
Asi by bolo vhodne zalozit novu temu a mala by sa volat asi "Csaaaaaa, Hondachlastacka"
Semir napísal:ok idem na to,spravím tu miestnosť v zrazochkomar napísal:ja dojdem kam treba hlavne, ze tam budete a ze ma tam bude cakat aspon takyyy pohaar ako Zdenateeeda aspon 5liiiiitre
![]()
Dnes uvidim aky budem rozbity v praci bo som dnes omylom stretol o 20:30 velakrat typeR na jednom mieste v autokine a vykecavali sme sa asi aj snad do terazAk rano budem vediet aky je moje meno, tak pohladam postel pre nasu akciooo v okoli rudna
Inac ja mozem spat aj v stane, bo som dosiel na to ako ho postavit tak aby do neho nenaprsalo:D:D:D
Asi by bolo vhodne zalozit novu temu a mala by sa volat asi "Csaaaaaa, Hondachlastacka"
mne nerobí zase problém ani stan ani auto
sallo, kolko das?
semir, ceny viem chatiek, len mosim vediet ci aj daco bude a kedy hlavne
uz som tam bol
A olej, co ja viem, ja by som si to do auta nedaval, je to nejaka comma ci co, sa baojim aby po naliati nebol aj motor po minute v kóme
sak 5 litrovka stoji 40 euro toho, sak to 10w40 je drahsi jak hento cudo.. 
semir, ceny viem chatiek, len mosim vediet ci aj daco bude a kedy hlavne
-
p_petricek
- Dátum registrácie: 02.03.2009, 22:21
- Garáž (1)