Pezinská Baba 10.-11-máj (do vrchu) TDC 2008

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

pa1ec napísal:
MUGEN1 napísal:A prečo Pali??? čo konkrétne nespĺnaš? :cry:
skor sa bojim tej casti korozia a vola v capoch...ci co to tam je ohladne podvozku...
áno,jemu trčia extrémne von..tak bude jazdit na iných a hotovo...dá všetky 4 letné a bude to lepšie ako v predu široké slicky a vzadu letné..na slalomoch to možno necítit,že hádže zadok,ale ked ideš tak 150km/h dlhú zákrutu, tak potom už áno
kolesa ma netrapia... uz riesim 15" disky a doma uz mam celu sadu slickov... :wink:

inak mirec, potom budem cez teba riesit asi tie disky co som ti raz spomynal a hovoril som s Vilkom, asi zoberem aj tie slicky co este ma... :twisted: :twisted: :twisted:
Neboj v pravidlách sú síce popísané veci,ale realita je niekde inde..pri preberení áut nebudú mat tolko času sa pozerat na podvozok a už vôbec nie na čapy...Ty si platíš to drahé štartovné,tak budeš aj jazdit..urobia sa aj vínimky,ja ked som jazdil Bánovce,mal som vôlu na svojej sedačke pozerali to štyria a povedali,že môžem íst.akurát mi dost lietala baterka,tak tú som musel uchytit plastovou páskou..a potom mi to aj tak nikto nepozeral druhý krát,len sa ma pýtal už na štarte som stál,či som si to spravil...uvidíš sám..oki kludne mi volaj za tie slicky,Vilko ich ešte má :)
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
Používateľov profilový obrázok
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

ja viem ze ich ma, sak som s nim bol v sobotu... aj sme dali sprintik... :P
a na dalsi slalom by som to asik spravil ze tie co mam teraz dopredu a tie sirsie dozadu... :lol:
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
MUGEN1
Garáž (2)

podla by si to mal velmi široké...tie slicky sú 9-palcové čiže okolo 250mm a to je velmi na sériové auto.. :?
pa1ec
Garáž (1)

inak vilko vravel ze na tie disky co mam teraz slicky od neho by sa tie druhe akurat vosli... ci to on co ma su este sirsie???
NO Obrázok
Obrázok
MUGEN1
Garáž (2)

Vošli by sa mal pravdu,ale ideme mimo témy.. Takže !!POZOR!! na domovskej stránke seriálu TDC 08 www.tatrydonaucup.sk sú už KOMPLETNÉ INFORMÁCIE a ČASOVÝ HARMONOGRAM na prvý pretek PEZINSKÁ BABA 10.-11.máj čiže o 2týždne!!! štartovné len 1000SK na den! :D Takže pripravujte svoje autá ako to robím ja 8)
babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Príspevok od používateľa babo »

MUGEN1 napísal:Vošli by sa mal pravdu,ale ideme mimo témy.. Takže !!POZOR!! na domovskej stránke seriálu TDC 08 www.tatrydonaucup.sk sú už KOMPLETNÉ INFORMÁCIE a ČASOVÝ HARMONOGRAM na prvý pretek PEZINSKÁ BABA 10.-11.máj čiže o 2týždne!!! štartovné len 1000SK na den! :D Takže pripravujte svoje autá ako to robím ja 8)
Aky mas najlepsi cas ba babe, co si pamatas? Skoda, ze tu cez vikend nie som, isiel by som pozret. Kamos sa tam chysta na PRIEMERE GT 2.0, ma uzasny podvozok (porovnatelny s mojim na ACCO po znizeni) a pekne sa zmesti do kategorie. Skoda, ze uz nestihol zohnat slicky (ale ma PIRELLI ZERO NERO, co su slusne pneu) a ma objednane zvody a komplet nerezs vyfuk + sportovy katalyzator. Keby to pozhanal, by sa tam nestratil v S-2000 :D
MUGEN1
Garáž (2)

Ja som BABU ešte nejazdil,uvidím aký čas budem mať...Tam mu nepomôžu ani kvalitné gumy,lebo tie sú jednoducho velmi tvrdé a nemajú takú prilnavosť ako mäkké slicky..ja mám 4kusy najmäkšej zmesi slickov 13ky...Bez slickov by som už nešiel jazdiť kopec..Inak on-line registrácia je už spustená!
pa1ec
Garáž (1)

ja som mimo... :cry: :cry: :cry:
mam ine povinnosti... :evil: :evil: :evil:
NO Obrázok
Obrázok
MUGEN1
Garáž (2)

Škoda Pali,že nejdeš :? nevadí aspon nám drž palce..kua musím ísť na sériových zvodoch :( nerezové sa prerábabjú a akurát teraz Babu musím ísť na sériových...A ani rukavice asi nebudem mat,kua..
pa1ec
Garáž (1)

MUGEN1 napísal:Škoda Pali,že nejdeš :? nevadí aspon nám drž palce..kua musím ísť na sériových zvodoch :( nerezové sa prerábabjú a akurát teraz Babu musím ísť na sériových...A ani rukavice asi nebudem mat,kua..
urcite budem drzat prsty... :D
sak mozno nabuduce si skusim nejaky iny kopec, ked budu aj peniaze aj auto v total poriadku... :roll:
NO Obrázok
Obrázok
babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Príspevok od používateľa babo »

MUGEN1 napísal:Ja som BABU ešte nejazdil,uvidím aký čas budem mať...Tam mu nepomôžu ani kvalitné gumy,lebo tie sú jednoducho velmi tvrdé a nemajú takú prilnavosť ako mäkké slicky..ja mám 4kusy najmäkšej zmesi slickov 13ky...Bez slickov by som už nešiel jazdiť kopec..Inak on-line registrácia je už spustená!
Veru, ja som tiez usudill, ze bez SLICKOV by som nesiel (a na tie teraz nemozem dat prachy osobne). A teda ono ani s novym autom tam ist nie je uplne top napad, preda len na kopci chyba a si vo zvodidlach (v lepsom pripade) a to by ma asi porazilo, s tou PRIMERKOU by som ale mozno siel, ale presne, iba so sickami...

Inak a preco mas az 13-ky? Nie je to prilis moc velky profil gumy a nebudu sa moc deformovat v zakrutach? Samozrejme ale, ze rozdiel je to obrovsky. Este ma ale napada, na com pojdes, ak by prsalo?
MUGEN1
Garáž (2)

babo napísal:
MUGEN1 napísal:Ja som BABU ešte nejazdil,uvidím aký čas budem mať...Tam mu nepomôžu ani kvalitné gumy,lebo tie sú jednoducho velmi tvrdé a nemajú takú prilnavosť ako mäkké slicky..ja mám 4kusy najmäkšej zmesi slickov 13ky...Bez slickov by som už nešiel jazdiť kopec..Inak on-line registrácia je už spustená!
Veru, ja som tiez usudill, ze bez SLICKOV by som nesiel (a na tie teraz nemozem dat prachy osobne). A teda ono ani s novym autom tam ist nie je uplne top napad, preda len na kopci chyba a si vo zvodidlach (v lepsom pripade) a to by ma asi porazilo, s tou PRIMERKOU by som ale mozno siel, ale presne, iba so sickami...

Inak a preco mas az 13-ky? Nie je to prilis moc velky profil gumy a nebudu sa moc deformovat v zakrutach? Samozrejme ale, ze rozdiel je to obrovsky. Este ma ale napada, na com pojdes, ak by prsalo?
Akože velký profil?? chcel si asi napísať malý..neni to malý priemer ani profil,moje sú široké 190mm a profil majú 50mm ale mäkké ako žuvačka :-) ide o čo najlepšie zrýchlenie aj v stúpaní do vrchu,dalej zohriate slicky držia na ceste auto ako na kolajniciach,samozrejme čo najmäkšia zmes...neveril by si aký je to rozdiel keď máš všetky 4 a dobre zohriate! auto má ovela lepšie jazdné vlastnoesti a vieš s ním ovela lepšie robiť zákruty..čo sa týka BABY a Tvojej otázky,na čom pojdem v daždi,tiež na slickoch ale asi o 40% opatrnejšie....to sa uvidí na mieste... :wink:
MUGEN1
Garáž (2)

Zajtra to vypukneeeeeee :twisted: :twisted: :twisted:
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

MUGEN1 napísal:Zajtra to vypukneeeeeee :twisted: :twisted: :twisted:

taaak vela stastia ;) Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

V nedelu prideme pozriet na Peta a podporit ho,kto sa prida?Mame uz rozpracovanych nejakych sponzorov tak by sme sa vrhli aj na vrchy :) .
Drzime palce :) .
Naposledy upravil/-a M&R v 09.05.2008, 17:00, upravené celkom 2 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Zamknuté