Pre mna môže aj pršať, so Semirom sme to už skúšali aj na vode a držalo to !tomas311 napísal:vticko napísal:jo jo, bude fajn ked pojdeme vsetci![]()
ozaj mugen, napis dojmy civic vs crx ako to vnimas, plusy minusy![]()
a myslim ze aj tomas311 pojde s crx
ja idem a dufam, ze bude pekne, hlavne bez dazda.
TDC - Pezinská Baba 05.09.2009 - 06.09.2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
Pre mna môže aj pršať, so Semirom sme to už skúšali aj na vode a držalo to !MUGEN1 napísal:ja idem a dufam, ze bude pekne, hlavne bez dazda.
Hehe no zabudol si poznamenať aké pyšné hodiny si dostal na tej ,,slávnej´´ vode... hned v prvom S-íčku
daily car - Honda Civic EP1
Hehe no zabudol si poznamenať aké pyšné hodiny si dostal na tej ,,slávnej´´ vode... hned v prvom S-íčkuSemir napísal:Pre mna môže aj pršať, so Semirom sme to už skúšali aj na vode a držalo to !MUGEN1 napísal:ja idem a dufam, ze bude pekne, hlavne bez dazda.
To je vedlajšiééé
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
co sa toho podvozka tyka.. ja som pocul aj dobre aj zle.. uvidime.. uz som to objednal.. chcel som tie weitec ale neboli dostat na moj model.. cize asi tak.. pri najhorsom vymenim struny.. ah jaj nepotesili ste ma
ale ved uvidime... potom napisem referencie co a ako.. ci to je naozaj tak zle...
viem ze maju make struny ale snad ne az tak moc:Dked ano dame vacsi doraz..
ale ved uvidime... potom napisem referencie co a ako.. ci to je naozaj tak zle...
viem ze maju make struny ale snad ne az tak moc:Dked ano dame vacsi doraz..
boro race style:D
aj lajk brano!
a nebudem si uz dávať veľký avatar !
aj lajk brano!
dakujem ze si ma chcel varovat lenze to je uz objednane..somstoho trosku sklamany..ale tak nejak si stym poradime.. asi namiesto tych pruzin objednam druhe nejake tvrde.. co povies daju sa v pohode menitci ako to je stym vmaxom?Semir napísal:to neroooooob, o horsom podvozku som este nepocul ako je Vmax a myslim to vazne, je velmi makky,tlmenie narazov 0bodov, náklon neskutočný a priprav si vyťahovačku blatnikov....zmysel09 napísal:no mas pravduweitec je tvrdy dam tam vmax.. cice su to vraj strepy, ale za t cenu a hlavne nejsu tak tvrde.. a chalanisko co to montuju hovoril ze nejsu tak zle.. tak to objednam a uvidim sak 10 000 neni tak mocskusenosti
aj lajk brano!
aj lajk brano!
[quote="zmysel09"][quote="Semir"][quote="zmysel09"]
ja som ho na štastie nemal ale kamoš čo ma taku bledomodru ITR, predtým mal civic sedan a kupil tento vmax no nahodili sme ho a to bola katastróóófa
tie plechové blatníky dobre že neobtrhalo ako plastove. Struny sa nemenili za ine, tak neviem ako to ide. nastastie sa to predalo tak, na oko to bolo pekne len pozitok z jazdy nič moč 
ja som ho na štastie nemal ale kamoš čo ma taku bledomodru ITR, predtým mal civic sedan a kupil tento vmax no nahodili sme ho a to bola katastróóófa
daily car - Honda Civic EP1
keby to bolo moc mnake dame tvrdsie struny.. ak ma niekto struny lacno nech da vedet:D
inak ja mam rad maksie podvozky ale v malom rozsahu. ze je maksi ale zase ne moc.. proste nech ked jazdis aj trosku ostrejsie na tych nasich cestach ti je tvrdy nahovno.. proste aby aj zakruty s jamami bral.. a ked nevydrzi vymenim ho..
inak ja mam rad maksie podvozky ale v malom rozsahu. ze je maksi ale zase ne moc.. proste nech ked jazdis aj trosku ostrejsie na tych nasich cestach ti je tvrdy nahovno.. proste aby aj zakruty s jamami bral.. a ked nevydrzi vymenim ho..
aj lajk brano!
aj lajk brano!
videli ste kolko je prihlasenych ludi v S-1600 ?MUGEN1 napísal:páni pretekári, ešte dva týždne a ideme na to !
MB3 - D15Z8 - Baikal Green Pearl
FK2 - R18A2 - Milano Red
ex.-ED9,EG4,EJ9,EK3,MA8,MB2,MB7,CE9,CG9,CH6,EP2,EU7,EU8,GE4,RD1
http://www.mcp.estranky.sk/
http://www.honda-diely.sk/
FK2 - R18A2 - Milano Red
ex.-ED9,EG4,EJ9,EK3,MA8,MB2,MB7,CE9,CG9,CH6,EP2,EU7,EU8,GE4,RD1
http://www.mcp.estranky.sk/
http://www.honda-diely.sk/
-
p_petricek
- Dátum registrácie: 02.03.2009, 22:21