Ahoj Mato v oktobri asi poideme opat na letošnú poslednú dovolenku, čo sa stretnut, ale kedže takmer vobec nekomunikuješ, tak ani sme sa nevideli v PO ako si sluboval, lebo nemas čas. Docela ma to mrzí ...MAT49 napísal:dame na konci leta Klcov?
Prešov - zrazy
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
Po prvom jarnom zraze a peknej účasti v Klčove by som chcel s Vašou pomocou zorganizovať aj keď skôr,ale jesennú akciu na letisku v Klčove a zároveň pozvať všetkých nadšencov takých zrazov a tých ktorím nieje ľúto vyhodiť pár EUR na benzín. Verím,že sa stretneme zase v takom peknom počte ako v Jari...
Počasie sa stále mení,takže to ešte nieje 100%, ale ak sa vyprší behom týždňa, tak by sa mohlo na konci víkendu vyčasiť. Ak sa tak... stane a nebude pršať, tak predpokladaný čas a miesto stretnutia bude:
Prešov: Mestská hala 9:30 - 10:00 s tým, že najneskôr o 10:15 bude odchod
Po skúsenosti z jari to nechám na každého ako sa rozhodne ísť na letisko (po starej ceste alebo dialnicou)
Košice zorganizuje pravdepodobne Jaro K. (CTR01) a Poprad, Spišská okolie majú na starosti Maťo a Leo
Budeme si predbežne volať a písať...
Vopred Ďakujem všetkým zúčastneným!
Počasie sa stále mení,takže to ešte nieje 100%, ale ak sa vyprší behom týždňa, tak by sa mohlo na konci víkendu vyčasiť. Ak sa tak... stane a nebude pršať, tak predpokladaný čas a miesto stretnutia bude:
Prešov: Mestská hala 9:30 - 10:00 s tým, že najneskôr o 10:15 bude odchod
Po skúsenosti z jari to nechám na každého ako sa rozhodne ísť na letisko (po starej ceste alebo dialnicou)
Košice zorganizuje pravdepodobne Jaro K. (CTR01) a Poprad, Spišská okolie majú na starosti Maťo a Leo
Budeme si predbežne volať a písať...
Vopred Ďakujem všetkým zúčastneným!
ahoj
OK Mato dakujem za ss, urcite sa uvidime, upresni prosim termin zrazu, viac by mi ale vyhovovala sobota, tak uvidime.Marceloo napísal:dost pravdepodobne budem mat iny program, avsak ak nie, tak urcite volam
Cim je to Marcel, ze vzdy ked ideme na nejaky zraz uz mas ,,iny" program