turanza napísal:tak Mato,daj vediet,o ktorej bude v Po stretko a kedy
Prešov: Mestská hala 9:30 - 10:00 s tým, že najneskôr o 10:15 bude odchod
Po skúsenosti z jari to nechám na každého ako sa rozhodne ísť na letisko (po starej ceste alebo dialnicou)
Marceloo napísal:dost pravdepodobne budem mat iny program, avsak ak nie, tak urcite volam
OK Mato dakujem za ss, urcite sa uvidime, upresni prosim termin zrazu, viac by mi ale vyhovovala sobota, tak uvidime.
Cim je to Marcel, ze vzdy ked ideme na nejaky zraz uz mas ,,iny" program
Jaro v sobotu asi viaceri nebudu moct,takze skor ta NEdela...skus to nejake zariadit aj ty ak mozes...
MAT49 napísal:
Po skúsenosti z jari to nechám na každého ako sa rozhodne ísť na letisko (po starej ceste alebo dialnicou)
MAT49 napísal:
ak počasie da ,uvidíme sa
Neboj pocasie vybavime, beriem to na seba, takze cakame aj Poracing.
bomfi napísal:viete povedať aspoň kusa presnejší dátum ? či ostáva to na nedeľu na 100% ? Aby som sa vedel zariadiť
Urcite to ostane na nedelu, pretoze to vyhovuje vacsine.Cas by som navrhoval najskor o 10:00, pre tych co chcu stihnut umyt svoje auticko je to dost skoro, vravim to len s mojej skusenosti pretoze nikdy nestiham , sice je pravda ze skoro stale umyvam dve auta a nehovorim o tych ktori dochadzaju z KE alebo blizkeho okolia.
bomfi napísal:viete povedať aspoň kusa presnejší dátum ? či ostáva to na nedeľu na 100% ? Aby som sa vedel zariadiť
Urcite to ostane na nedelu, pretoze to vyhovuje vacsine.Cas by som navrhoval najskor o 10:00, pre tych co chcu stihnut umyt svoje auticko je to dost skoro, vravim to len s mojej skusenosti pretoze nikdy nestiham , sice je pravda ze skoro stale umyvam dve auta a nehovorim o tych ktori dochadzaju z KE alebo blizkeho okolia.
auto budem umývať v sobotu a keĎ vyjde čas tak aj napastujem ::D:D:D
Pocasie sa stale meni,ale podla najnovsich predpovedi ma na vychode v Nedelu cely den prsat... takze akcia sa pravdepodobne zrusi a presunie na neurcito...
šťastná správa spínačka opravená... napokon tam len boli zasraté kontakty, tak sme to s kamošom vyčistili a už to fachčí jak má ... takže keď to ostalo na zajtrajšku tak som tam yahoo