M&R napísal:Daj svoju fotku,mozno prilakas viac ludi tam a zvysis ucast na stretkach ,naopak snad nie.
..to hovoris na zaklade osobnej skusenosti nazivo?
ja nejaku pohladam, na nete je fotiek dost, co by zaposobili.. no psst nehovor, ze to nie som ja resp. treba povedat panovi fotografovi, nech daco poriesi..este ani spajdermanovske fotky nemam...
respect mmaxima -> respect mr.jdm
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
mmaxima napísal:
dobry napad.. inak.. chcelo by to novych aktivistov/zrazistov, lebo na stare kusy uz nie je take zaujimave pozeranie teda.. no offence..
no ja som "stary kus" a minule si ma takmer nespoznala. ale neva, pridem aj tak...
inak to je zaujimave, ze v najvacsom meste Slovenska su asi najslabsie honda zrazy. obmiena sa asi 10 aut, z toho naraz tak 5-6... opravte ma ak sa mylim, pls.
zeby tradicna vyhovorka - nemam cas, nestiham? inak na to moj znamy hovori: casu bude vzdy rovnako, 24 hodin denne, 7 days a week... len sa rozhodneme v danom case robit nieco ine. otazka priorit...
mmaxima napísal:
dobry napad.. inak.. chcelo by to novych aktivistov/zrazistov, lebo na stare kusy uz nie je take zaujimave pozeranie teda.. no offence..
no ja som "stary kus" a minule si ma takmer nespoznala. ale neva, pridem aj tak...
inak to je zaujimave, ze v najvacsom meste Slovenska su asi najslabsie honda zrazy. obmiena sa asi 10 aut, z toho naraz tak 5-6... opravte ma ak sa mylim, pls.
zeby tradicna vyhovorka - nemam cas, nestiham? inak na to moj znamy hovori: casu bude vzdy rovnako, 24 hodin denne, 7 days a week... len sa rozhodneme v danom case robit nieco ine. otazka priorit...
vidime sa,
palo
no ta si dobre vyzeral, tak seriozne, tak som si sprvoti nebola ista, prepac
a myslim, ze mas v tych cislach sakra pravdu, viac ako 10 nas podla mna nebolo..teda..aj podla fotiek, co mam.. tradicne vyhovorky su pre lenivcov.. ja aj ked dojdem neskoro, ale dojdem, je to cisto otazka priorit, velka pravda..
vidime sa inak dnes budem potrebovat dlhy srobovak, dufam, ze dakto na mna nezabudne
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
jojo sorac fotky budu aj srobovaky budu setko bude kolko len ces len to ce stale domna kopat ja mam totiz mrtnu sklenu rozu.... ...inak s tou fotkou no jako nebolo by spatne privztat dake dalsie nezne pohlavie ci jak sa tomu vravi na zrazoch je toho malo a hned by sa lepsie chodilo coo hm
piotir napísal:jojo sorac fotky budu aj srobovaky budu setko bude kolko len ces len to ce stale domna kopat ja mam totiz mrtnu sklenu rozu.... ...inak s tou fotkou no jako nebolo by spatne privztat dake dalsie nezne pohlavie ci jak sa tomu vravi na zrazoch je toho malo a hned by sa lepsie chodilo coo hm
a to ti ja mam nahanat? to hadam nie sa snazte, pani... mojho zvonenia sa kazde take boji, tak co narobim..pre mna vtec turbo znie uplne uzasne..mno
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Shoorty napísal:tak dnes to vcelku vyšlo nie? plne parkovisko... ak to pôjde takto ďalej, čo dúfam tak o chvíľku budeme nútený zmeniť revír
ja by som taky optimistisch nebola.. ono bolo by to pekne, ale su kusy, co sa objavia raz za pol rok, ze aha..aj ja som tu a potom ani obraz ani zvuk..
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream