Romanza:
mohol si sa zastavit,zavolat mi a mohol si fotit s chalanmi(motre,matoxba)
Slovakiaring 7.novembra 2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
ale kde ved fotky som nekritizoval, tie sú fajn !M&R napísal:To s tou kritikou dufam,ze nemyslis vazne...to by si dost klesol v mojich ociach.MUGEN1 napísal:zase nie som ani na jednej fotke, to asi preto že som to hned zkritizoval ked som prišiel domovnemáte niekto náááhodou odfoteného aj mna ? čierna crx..
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
Dobre vies aku blbost si napisal...MUGEN1 napísal:ale kde ved fotky som nekritizoval, tie sú fajn !M&R napísal:To s tou kritikou dufam,ze nemyslis vazne...to by si dost klesol v mojich ociach.MUGEN1 napísal:zase nie som ani na jednej fotke, to asi preto že som to hned zkritizoval ked som prišiel domovnemáte niekto náááhodou odfoteného aj mna ? čierna crx..
,ale skoda to a ta uz riesit ak dokazes takuto blbost napisat a mysliet si to.MUGEN1 napísal:zase nie som ani na jednej fotke, to asi preto že som to hned zkritizoval ked som prišiel domov![]()
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Nejake neuverejnene fotky na Facebooku: "Facebook/Racingwheels"Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.