No my pôjdeme trasa Nová Baňa-LV-Šahy-Vác-Budapest-Kiskunlacháza,vy by ste sa mohli PD-ZH-NB-LV atď s nami..Solon napísal:Som 100% za .... hlavne mozno by to chcelo spojit plan trasy aspon ciastocne kedze koli polohe jednotny plan trasy zrejme nebude mozny)
Internacional Honda Meeting - Kiskunlachaza
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
palo mi z bb pojdeme tiez na sahy, tak by sme mohli po ceste tiez stretnut.aapalo napísal:No my pôjdeme trasa Nová Baňa-LV-Šahy-Vác-Budapest-Kiskunlacháza,vy by ste sa mohli PD-ZH-NB-LV atď s nami..Solon napísal:Som 100% za .... hlavne mozno by to chcelo spojit plan trasy aspon ciastocne kedze koli polohe jednotny plan trasy zrejme nebude mozny)
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Ok, vy pôjdete asi na Krupinu, že? Všetko sa dohodne, či sa pôjde v piatok večer, alebo v sobotu ráno..My budeme každopádne do nedele..V nedelu bude tan pravý DRAG..Marek BB napísal:palo mi z bb pojdeme tiez na sahy, tak by sme mohli po ceste tiez stretnut.aapalo napísal:No my pôjdeme trasa Nová Baňa-LV-Šahy-Vác-Budapest-Kiskunlacháza,vy by ste sa mohli PD-ZH-NB-LV atď s nami..Solon napísal:Som 100% za .... hlavne mozno by to chcelo spojit plan trasy aspon ciastocne kedze koli polohe jednotny plan trasy zrejme nebude mozny)
z PD to vychadza najlepsie a najrychlejsie asi cez Zvolen ... takze sa pridame skor k BB a nejake finalne stretko pripadne pockanie jednotlivych vyprav by sme mohli urobit v Sahach nech sa zgrupnemeaapalo napísal:No my pôjdeme trasa Nová Baňa-LV-Šahy-Vác-Budapest-Kiskunlacháza,vy by ste sa mohli PD-ZH-NB-LV atď s nami..
Ale aj cez LV to prichadza do uvahy len to je potom o 45 minut dlhsia cesta pre nas
Solon: kašli na tabulky ale plnkáááááá
Fiam & aaplo: toš som kompletka mimo z Vás, Pali to origi Hungária chlapec,nič nerozumiem, ešteže mi máme rýdzoslovenského ,,Attilu´´ čo nám dokáže prekladať do určitého stavu promile
kua šak som si vlani nevedel tam ani kávu vypítať
hlavne že majú to české schór či jak sa to píše
Fiam & aaplo: toš som kompletka mimo z Vás, Pali to origi Hungária chlapec,nič nerozumiem, ešteže mi máme rýdzoslovenského ,,Attilu´´ čo nám dokáže prekladať do určitého stavu promile
daily car - Honda Civic EP1
Z Ke by mal ist aj Jaro (CTR01), tu z PO viem zatial len o jednej posadke, dufam ze sa este niekto najde a vytvorime peknu skupinku z vychoduMarceloo napísal:ja by som siel a dufam, ze stiahnem aj kolegu a par dalsichMirec22 napísal:Som zvedavy kto sa prida z vychodu...

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer)