tomas311: pravdá, VTi iem prebehnuť trošku tiež
nesledujem KW,aké meno? No S2 vyzerá husto komar: aapalo napchá 4sliky do auta a pritom ma 2sedačky vpredu, to sa nauč
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Semir napísal:tomas311: pravdá, VTi iem prebehnuť trošku tiež
nesledujem KW,aké meno? No S2 vyzerá husto komar: aapalo napchá 4sliky do auta a pritom ma 2sedačky vpredu, to sa nauč
ani ja som moc nesledoval, ale v zime som z nudy pozeral nejake videa a magaziny o KW a v E-1600 to tam suverene vyhraval nejaky J.Dohnalek jr. na velice rychlom Saxe. a jak tak kukam prihasenych, vidim tam rovnake meno aj auto... http://www.berg-trophy.cz/new/play.php?src=229
Tomas presne toto saxo ma napadlo s tým mega difúzorom vzadu, ale nečakal som boha že to až takto píli, videl som iba foto myslím že 1.miesto by bolo obsadené, o druhé bude bojovať Maťo s Mikim a o tretie mám tiež jeden tip kto s kým bude bojovať, ale to neprezradím no z nás to neni nikto
Semir napísal:Tomas presne toto saxo ma napadlo s tým mega difúzorom vzadu, ale nečakal som boha že to až takto píli, videl som iba foto myslím že 1.miesto by bolo obsadené, o druhé bude bojovať Maťo s Mikim a o tretie mám tiež jeden tip kto s kým bude bojovať, ale to neprezradím no z nás to neni nikto
komar napísal:semir ja mam 17 nie 16 tudiz nech mi ukaze ako da 4x17
2Be wofer je davno vonku aj repraky, ty bukvica ako by som tam dal asi 3ks kolies dnu ?
Na stojáka za predné sedačky sa musia vojsť. Tam je miesta a miesta..
chlapci, zas nerobte z komara somara, to saxo ide dobre, o to pokoj, ale zas slalom neni o vykone on si sice nadbehne nejake 3 sekundy na starte kde zrychli okamzite na 100vku, ale ked mu nepojde strikovanie, tak je sanca ho dobehnut.. a sem tam sa aj majster krajcir pichne treba bojovat! ja som len nestastny z toho, ze stale nemam gumy potrebujem dve 14ky makke ak niekto ma, hned kupim