RacingWheels day II ZMENA TERMINU 10.4.2010
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
hm
...kolko je zaloha za transporder? (sice mi je uzitocny ako zuby v zadku, lebo mam vlastny stroj na meranie specialne so softom na SlovakiaRing, ale ked je z komercnych dovodov raz povinny...)
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Re: hm
Z komercnych dovodov?Nechapem...LastV8 napísal:...kolko je zaloha za transporder? (sice mi je uzitocny ako zuby v zadku, lebo mam vlastny stroj na meranie specialne so softom na SlovakiaRing, ale ked je z komercnych dovodov raz povinny...)
Zalohu si berie Slovakiaring,staci mu OP,nie je to podla zakona vhodne,ale je to ich vec.
Casy budete mat vyvesene pri registracii.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
ja by som dal radsej cash ako OP, je to mozne?M&R napísal:Z komercnych dovodov?Nechapem...LastV8 napísal:...kolko je zaloha za transporder? (sice mi je uzitocny ako zuby v zadku, lebo mam vlastny stroj na meranie specialne so softom na SlovakiaRing, ale ked je z komercnych dovodov raz povinny...)
Zalohu si berie Slovakiaring,staci mu OP,nie je to podla zakona vhodne,ale je to ich vec.
Subaru Impreza
Urcite,dohodnes sa tam.LastV8 napísal:ja by som dal radsej cash ako OP, je to mozne?M&R napísal:Z komercnych dovodov?Nechapem...LastV8 napísal:...kolko je zaloha za transporder? (sice mi je uzitocny ako zuby v zadku, lebo mam vlastny stroj na meranie specialne so softom na SlovakiaRing, ale ked je z komercnych dovodov raz povinny...)
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
hm
sakra, neumyl som auto...matoxba napísal:zajtra si vidime,aj ked predpoved pocasia nieje uplne priazniva ale snad prsat nebude...mam nachystanych 10GB pamatovych kariet tak sa ukazte nech je co fotit
Subaru Impreza
tak sup sup,este stihasLastV8 napísal:sakra, neumyl som auto...matoxba napísal:zajtra si vidime,aj ked predpoved pocasia nieje uplne priazniva ale snad prsat nebude...mam nachystanych 10GB pamatovych kariet tak sa ukazte nech je co fotit
...ved photoshop zvladne korekturumatoxba napísal:tak sup sup,este stihasLastV8 napísal:sakra, neumyl som auto...matoxba napísal:zajtra si vidime,aj ked predpoved pocasia nieje uplne priazniva ale snad prsat nebude...mam nachystanych 10GB pamatovych kariet tak sa ukazte nech je co fotit
Subaru Impreza
hej,photoshop to isti ale spinave auta vam retusovat a "umyvat"nebudemLastV8 napísal:...ved photoshop zvladne korekturumatoxba napísal:tak sup sup,este stihasLastV8 napísal: sakra, neumyl som auto...
hm
...sa mi nechce, pustim si radsej na Xboxe racing Forza Motorsport 3, nech mam spravnu naladu....Gandzi napísal:dojdi na vapku
Subaru Impreza
h
si vobec nejazdil?patrick napísal:Pocasie mohli byt,organizacne super no tentokrat ma pohnevalo auto...Odislo mi tesnenie pod hlavou...
Subaru Impreza