Honda XL-600RM
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Honda XL-600RM
Potrebujem surne poradit... Mam hondu xl-600rm,a mam jeden dost zufaly problem.Po nastartovani mi v motore klepe akoby som kladivom klepal po kovadline. Ak sa motor zohreje uz to klepe menej ale stale to pocut. Motor bol komplet rozhodeny,vsetko vyzera byt v norme ojnica,kluka,piest vahadka,rozvodova retaz a aj napinacia kladka su v poriadku ventyli som trosku prebrusil su tiez dobre. Som uz z toho trosku zufali ak sa niekto s tymto problemom stretol prosym poradte mi. Vopred vam dakujem....
Re: Honda XL-600RM
Nestretol som sa s tym,ale tiez mam taku masinu a nemas tesne nastavene ventily,alebo ja som mal problem ze sa mi uvolnily voditka ventilov a tam bol taky zvuk,ale nerobil som nic ale kupil som motor XR600.stevo119 napísal:Potrebujem surne poradit... Mam hondu xl-600rm,a mam jeden dost zufaly problem.Po nastartovani mi v motore klepe akoby som kladivom klepal po kovadline. Ak sa motor zohreje uz to klepe menej ale stale to pocut. Motor bol komplet rozhodeny,vsetko vyzera byt v norme ojnica,kluka,piest vahadka,rozvodova retaz a aj napinacia kladka su v poriadku ventyli som trosku prebrusil su tiez dobre. Som uz z toho trosku zufali ak sa niekto s tymto problemom stretol prosym poradte mi. Vopred vam dakujem....