Branislav napísal:berak neboj ani ja som sa tam nenasiel ,ale bol som tam aspon inkognito ale mam fotku ako sa "boskavas"s tou miss ,ta bol pjekna
No komentator asi pat krat zasebou povedal na ineho civica ,ze ide monika z levic Hlasky ako "vyzera ,ze civici su na sprinty ako stvorene lebo maju nasiroko kolesa" ma ako totalne dostala no a lister naozaj ,uz viem preco nevies predat s2000 supni to na hunday forum
A chlapci a slecna co ziskali pohare tak grats.
A este jedna otazka ,ktoha s2000 bola tretia v najkrajsich z hond?
posli alebo nahod fotky on je nadrzany z moniky keby si dosel na CRVcke s LV znacku aj nato povie ze ide monika
no a ja som chytil tu omietkovu druhu z prava ,tej clovek ked vrazi ,tak pat minut z nej pada omietka ,,,ako sa ta tam len dostala dievcina verim ,ze mas dobre srdce ,ale s tymi vrstvami to prehanas
Nabuduce ti tam pristavim crvcku a rovno ju tam mozes supnut lebo toto vazne je na romanticky love end btw ale tie teplaky nemaju chybu
mne sa tiez ta hyunday S2000 pacila na rozjazDACH..
ked som si chcel ist kupit jedlo, tak akurat cistili hrnce/vane a najedol som sa volakej tropickej srandy co robili z ovocia. Samozrejme, ze som si musel objednat pizzu
JA vážne rozmýšlam nad tým, že chalanom zo SŠA ponúknem, že to odmoderujem bez nároku na honorár, lebo henten degeš, to je fakt vrchol. Že vzduchom preplňovaný civic, čiže bez turba atď..