Kedze pegot zamestnava jedneho blazna ktory sa venuje dragovaniu tak vyclenil jedno nove auto a honorar na stavbu showcaru ktory by kazdeho japoncomila naucil ze spravny smer su francuzky...Informovat vas budeme predbezne zatial prve vyladovania:
Tazke plechy dole...Uz sa vyraba laminatovy skelet,svetla
Interier samozrejme von pride iba maly volantik,otackomer a sedacka ktora bola vyradena v sklade:
A motor posluzi 1.6oturbeny...Tolko sily pokope este svet nezazil... France powaaaaaaaaa ale trosku vaznosti: firma pegot toto auto dodala aj preto ako akysi studijny plan pre mechanikov...Elektrikari odstranovali vsetko nepotrebne a mechanici sa budu ucit na motore...Uz maju vsetky druhe komponenty a pomaly sa zacina motor rozoberat...
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Branislav napísal:no tak tentokrat nepomohol neskorsi prichod :*( ale bolo fajn ,hlavne ako sme hladali AktyX zvuk z mojho auta A chlopy dobre stojaky mate
inac ked jazdim teraz bez radia tak tiez pocujem hoc jake zvuky ale kym mi nic neodpadava tak zatial neriesim ))
fotos poslane , no radio? to co je? no umna je to ako v dome hrozy same divne zvuky a lol moja finalova jazda lol lol lol lol lol
no asi som bol moc zaujaty
takze GRATULUJEM vsetkym Hondakom,ktory sa umiestnili v Sampionate SŠA, ako vidim je nas tam pozehnane,vidime sa. Prajem Vela uspechov v dalsej sezone!