PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
este ze tam nebudem
lebo chyba v starteri? 
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
-
Zdeno Luknár
- Dátum registrácie: 28.06.2009, 14:00
- Garáž (1)
-
Zdeno Luknár
- Garáž (1)
si tu jedina dama, tak staci oslovenie panimmaxima napísal:páni a dámy, nejako odbiehate od témykomar napísal:keby tam nebolo presivanie tak airbag mi je na nic..Branislav napísal:mne sa zda ten volant trochu hnusnyneni to moj vkus ,mozno kebyze tam neni v strede tolko presivania.
co by si si vybral ty? presivany volant, alebo nepresivany = kryt volantu v hlave pri naraze, namiesto airbagu?:):)
vyhlasujem bojkot volantu a nebudem ho rešpektovať, dokiaľ ho neuvidím nainštalovaný
![]()
koniec planým rečiam, vidíme si vo štvrtokdojde aj japonec od konkurencie..a bude chceť odbornú radu, prečo mu xenón nesvieti
nesvietiaci xenon nie je offtopic???
(:
-
Zdeno Luknár
- Garáž (1)
obe je na povazenie a dlllllhu diskusiukomar napísal:si tu jedina dama, tak staci oslovenie panimmaxima napísal:páni a dámy, nejako odbiehate od témykomar napísal: keby tam nebolo presivanie tak airbag mi je na nic..
co by si si vybral ty? presivany volant, alebo nepresivany = kryt volantu v hlave pri naraze, namiesto airbagu?:):)
vyhlasujem bojkot volantu a nebudem ho rešpektovať, dokiaľ ho neuvidím nainštalovaný
![]()
koniec planým rečiam, vidíme si vo štvrtokdojde aj japonec od konkurencie..a bude chceť odbornú radu, prečo mu xenón nesvieti
![]()
nesvietiaci xenon nie je offtopic???:):)
respect mmaxima -> respect mr.jdm
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
zacina to byt nuda, to bude asi v tomM&R napísal:Banda,skuste sa viac venovat teme.
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
no nahodou ja som umyty krasne nalesteny a cerstvo oprsany tyze zajtra som tam jak vysitymmaxima napísal:zacina to byt nuda, to bude asi v tomM&R napísal:Banda,skuste sa viac venovat teme.ale zajtra nie ze sa vyhovorite, ze padaju srandy z oblohy, nie ste z cukru..aspon sa nikto nemoze vyhovorit, ze neumyval
a v podzemi je tiez zabava
takze uz viem, vedla koho neparkujempiotir napísal:no nahodou ja som umyty krasne nalesteny a cerstvo oprsany tyze zajtra som tam jak vysitymmaxima napísal:zacina to byt nuda, to bude asi v tomM&R napísal:Banda,skuste sa viac venovat teme.ale zajtra nie ze sa vyhovorite, ze padaju srandy z oblohy, nie ste z cukru..aspon sa nikto nemoze vyhovorit, ze neumyval
a v podzemi je tiez zabava
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
dobry napad.. inak.. chcelo by to novych aktivistov/zrazistov, lebo na stare kusy uz nie je take zaujimave pozeraniepiotir napísal:noo jako slnko vyslo mraky zasli kazdy jeden nech nakluse krasne tambudem si skrtat prezencku
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream