na vychode najdem usek pre kondicne jazdy
KWBT - Jankov Vršok 6.-7.10
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
never tomu ze to nie je vela... Bavil som sa o tom s Danom, jazdil sezonu rally. Presne cisla nepoviem, ale viem ze to bolo dost...Tomáš napísal:Tak do tohoto by som siel. Mne je vlastne jedno ci by to bol vrch, kart alebo formula.
Sponzora by nebol az taky problem zohnat, kedze sa nejedná o vysoké platby.
No ziaden sponzor ti neda auto len tak. Ak by sme mali vlastne tak by to problem nebol.
A ani KWBT nie je lacny spas. Aj ked je fakt, ze to stoji trochu menej.. Ked to beres vazne, za vikend v pohode stopis 10-15 litrov (startovne na 2 dni, benzin na presun, sliky, hotel, ...). kolko dielov ma KWBT?
tazka pravda, lacne to teda nie je v ziadnom pripade, treba sponzora, ale kto vie, medze sa nekladu, kludne podporim vznik nejakeho HK timumatulo napísal: never tomu ze to nie je vela... Bavil som sa o tom s Danom, jazdil sezonu rally. Presne cisla nepoviem, ale viem ze to bolo dost...
A ani KWBT nie je lacny spas. Aj ked je fakt, ze to stoji trochu menej.. Ked to beres vazne, za vikend v pohode stopis 10-15 litrov (startovne na 2 dni, benzin na presun, sliky, hotel, ...). kolko dielov ma KWBT?
Tema "Racing" je vytvorena
Takže ja budem na budúcu sezonu v každom prípade pretekat so svojim autom,kedže doma už dávam dokopy motor 1.6 ktorý bude "mierne" poladený
nad sponzoringom som uvažoval, ale zavazovat sa niekomu za dost velké prachy to asi nie je pre mna..ako tu už bolo povedané,víkend KWBT stojí 10-15tis.na Slovensku sa KWBT jazdí 5pretekov do roka,aspon tak to bolo tento rok..a idem kúpit 4x sliky 13" makkú zmes,na tých budem jazdit..aj s brzdami ešte musím niečo vyhútat 
Vdaka za linky a inac zavinac, pekny clanok tuto: http://www.autofan.sk/motorsport/vrchy/ ... ober-2007/
Po precitani som si povedal, ze tam jednoducho raz budem musiet zajst a pofandit ti lebo v takychto podmienkach zvladnut trat bez ujmy a este sa umiestnit, fakt klobuk dole
Po precitani som si povedal, ze tam jednoducho raz budem musiet zajst a pofandit ti lebo v takychto podmienkach zvladnut trat bez ujmy a este sa umiestnit, fakt klobuk dole
Honda Accord 2.4 AT (2010)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
Suzuki DL650 (2010)
ex: Toyota Corolla 1.8 TS (2003)
ex: Kawasaki ER-6F (2009)
ex: Suzuki Swift 1.3 GS (2005)
ex: Honda Civic EG4 (1992)
no hej ráno sa riadne šmýkalo,bolo to dost tažké,ja som šiel každú zákrutu šmykom..hmm tá moja lahká HondaPuLo napísal:Vdaka za linky a inac zavinac, pekny clanok tuto: http://www.autofan.sk/motorsport/vrchy/ ... ober-2007/
...chvalime ta viaceri..MUGEN1 napísal:no hej ráno sa riadne šmýkalo,bolo to dost tažké,ja som šiel každú zákrutu šmykom..hmm tá moja lahká HondaPuLo napísal:Vdaka za linky a inac zavinac, pekny clanok tuto: http://www.autofan.sk/motorsport/vrchy/ ... ober-2007/
Po precitani som si povedal, ze tam jednoducho raz budem musiet zajst a pofandit ti lebo v takychto podmienkach zvladnut trat bez ujmy a este sa umiestnit, fakt klobuk dolev jednom vracáku som skoro trafil obrubník...ale aspon sú taký ako Ty čo si vedia aspon predstavit aké tažké je to pre toho čo tade ide hned ráno prvýkrát v živote,a nejde zrovna pomaly
nemám rád takých mudrlantov za zvodidlamy čo mudrujú že ako som vybral zákrutu aj ked 99% z nich v živote kopec nejazdili...ale čo už..takže dík Tebe za malú pochvalu..
![]()
...za AutoFan jazdi aj kamarat,ma VTI,ale myslim,ze jazdi na Saxe VTS
viem ktorý..volá sa Čambal,jazdí na VTS-ku..tento rok jazdil asi včetky kopce..je už skúsenejší..a inak díkMajo&Rado napísal:...chvalime ta viaceri..MUGEN1 napísal:no hej ráno sa riadne šmýkalo,bolo to dost tažké,ja som šiel každú zákrutu šmykom..hmm tá moja lahká HondaPuLo napísal:Vdaka za linky a inac zavinac, pekny clanok tuto: http://www.autofan.sk/motorsport/vrchy/ ... ober-2007/
Po precitani som si povedal, ze tam jednoducho raz budem musiet zajst a pofandit ti lebo v takychto podmienkach zvladnut trat bez ujmy a este sa umiestnit, fakt klobuk dolev jednom vracáku som skoro trafil obrubník...ale aspon sú taký ako Ty čo si vedia aspon predstavit aké tažké je to pre toho čo tade ide hned ráno prvýkrát v živote,a nejde zrovna pomaly
nemám rád takých mudrlantov za zvodidlamy čo mudrujú že ako som vybral zákrutu aj ked 99% z nich v živote kopec nejazdili...ale čo už..takže dík Tebe za malú pochvalu..
![]()
.Pochvalu si zasluzis uz len za to ,ze si nasiel odvahu
.Drzim palce.
...za AutoFan jazdi aj kamarat,ma VTI,ale myslim,ze jazdi na Saxe VTS...
Po velmi dlhej dobe som tu opet. A pozerám skvelá téma. Na Jankovom Vršku som bol. Mal som možnost vydiet a porovnat. Mugen klobúk dole za odvahu. Vrch ukáže čo je v aute a vo vodičovi. Dialnica a hlavná cesta len víkon auta. Tento rok som bol na majstrovstvách na Ecce homo Šternberg ako VIP host. Na budúci mám prislúbené ako doprovodné vozidlo s možnostou ako predjazdec na prezentáciu. Tam sa uvidí či vomne vobec niečo je alebo je to len takí sen. Pre amatérov je KW BERG TROPHY lacná alternetíva pretekania aj ked to stojí dáke peniažky. Stále lacnejšie ako si spravit kurz a zaplatit licenciu na preteky do vrchu alebo okruhy alebo rallí atd.Potom to stojí podstatne viac. Takže treba to skúsit ako mugen.