KW Berg-trophy 2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
KW Berg-trophy 2008
takže Marek dík za založenie tejto témy,pre nás "amatérov" čo nás už zunovali šprinty a dali sme sa na skutočné preteky

nie je za co, budem velmi rad, ked sa vsetci "zavodnici" z dopravnej spicky presunu na uzavrete kopce a okruhy, kde mozu dokazat, aki su naozaj dobri a neohrozovat normalnych ludi cestujucich do prace.
Tym samozrejme nemyslim MUGEN1-a, ten prvy takto verejne a zaroven aj prakticky vystupuje ako realny zavodnik, zatial amater, ale kto vie?
Takze vsetkym zvazujucim vela stastia a financii!
Tym samozrejme nemyslim MUGEN1-a, ten prvy takto verejne a zaroven aj prakticky vystupuje ako realny zavodnik, zatial amater, ale kto vie?
Takze vsetkym zvazujucim vela stastia a financii!
Re: KW Berg-trophy 2008
a ked uz si vytvoril temu s dobrym nazvom, tak sem hod aj nejaky opis pretekov a par fotiekMUGEN1 napísal:takže Marek dík za založenie tejto témy,pre nás "amatérov" čo nás už zunovali šprinty a dali sme sa na skutočné preteky![]()
A mal by si si objednat aj ECV podlozky, nech robis reklamu na zavodoch
Naposledy upravil/-a morloq v 17.10.2007, 13:13, upravené celkom 1 krát.
Re: KW Berg-trophy 2008
no neviem, podla mna zo sezony 2008 este ziadne fotky nebudu...morloq napísal:a ked uz si vytvoril temu s dobrym nazvom, tak sem hod aj nejaky opis pretekov a par fotiekMUGEN1 napísal:takže Marek dík za založenie tejto témy,pre nás "amatérov" čo nás už zunovali šprinty a dali sme sa na skutočné preteky![]()
skor by som povedal, posunuty pud sebazachovy, ja sa bojim viac o auto ako o seba..MUGEN1 napísal:jasné,ja by som sem aj nejaké fotos hodil,ale neviem ako natoale myslím,že sezona 2008 bude dobrá,základ na kopcoch je dobrá psychika..ked sa bojíš ideš pomaly...ked nemyslíš nato,čo sa može stat,ideš na doraz ako ja v už v druhej jazde
hej, trochu drahy problem na moj vkus - ale chcel by som ho dostat na limit a vediet ako sa chova, potrebujem letisko kuaMUGEN1 napísal:jasné že o auto..aj ked kasnu mojej starej Civici by nebol problém zohnat za pár tisíc..v Tvojom prípade by to už bol vačší problém
Naposledy upravil/-a morloq v 19.10.2007, 6:47, upravené celkom 1 krát.
Ma pravdu-slalom je fajn a celkom sa pri tom zabavis a spoznas svoje auto ako sa sprava....a ani adrenalin nechybaMUGEN1 napísal:mal by si skúsit aspon slalom,aj to je adrenalím,a s volantom pracuješ skoro ako na kopci,a ked poznáš dobre auto,tak spravíš aj nejaký čas
Ked sa mi podari tak sem hodim par foto zo slalomu co bude o 3 tyzdne na Babe a mozno uz niekoho nahovorim ,nech tam mame zastupenie H-KLUBU....
..prideme sa pozriet ak nenasnezipeto009 napísal:Ma pravdu-slalom je fajn a celkom sa pri tom zabavis a spoznas svoje auto ako sa sprava....a ani adrenalin nechybaMUGEN1 napísal:mal by si skúsit aspon slalom,aj to je adrenalím,a s volantom pracuješ skoro ako na kopci,a ked poznáš dobre auto,tak spravíš aj nejaký čas
Ked sa mi podari tak sem hodim par foto zo slalomu co bude o 3 tyzdne na Babe a mozno uz niekoho nahovorim ,nech tam mame zastupenie H-KLUBU....
serus,viem,že Ty jazdíš slalom..aj ja som už jazdil slalom a myslím,že na Babu pojdem..tam býva najkrajší slalompeto009 napísal:Ma pravdu-slalom je fajn a celkom sa pri tom zabavis a spoznas svoje auto ako sa sprava....a ani adrenalin nechybaMUGEN1 napísal:mal by si skúsit aspon slalom,aj to je adrenalím,a s volantom pracuješ skoro ako na kopci,a ked poznáš dobre auto,tak spravíš aj nejaký čas