Petrik napísal:dakujeeeeeeeem uz pozeram kto to vlastne cele vyhral? a ako dopadli chalani s Preludami - Peto a Ales?
ja som to moc nevyhral. Obul som to na slicky a to sa ukazalo ako blbost. Auto kraaasne driftovalo ale to bolo asi vsetko. Potom som dal poslednu pohodovu jazdu na letnych a cas lepsi o 2 sekundy. Ja mam problem s kuzelkami. Stale su mi v ceste
Petrik napísal:dakujeeeeeeeem uz pozeram kto to vlastne cele vyhral? a ako dopadli chalani s Preludami - Peto a Ales?
ja som to moc nevyhral. Obul som to na slicky a to sa ukazalo ako blbost. Auto kraaasne driftovalo ale to bolo asi vsetko. Potom som dal poslednu pohodovu jazdu na letnych a cas lepsi o 2 sekundy. Ja mam problem s kuzelkami. Stale su mi v ceste
tak to uz je tak ked mame velke auta )
Dream as you will live forever, live as you will die today
kras napísal:A čím by som tam išiel ? Teraz mám len staru škodovku a byvam v Dunajskej.
Myslim, ze do DS chodia aj autobusy, nie?
Aspon by si si potom mohol tat pivo
Dobre by to vyzeralo keby som tam išiel s autobusom,že?
heh ja som tak minule dosiel peso sa na mna vsetci pozerali ako mrtvi na zem, ale potom to uz bolo v pohode... ja mam tiez auto pokazene, takze zrazy len autobusom, ak vobec... ked pojdes busom tak sa mozeme dohodnut, pojdeme spolu
Dream as you will live forever, live as you will die today
HMT napísal:
Myslim, ze do DS chodia aj autobusy, nie?
Aspon by si si potom mohol tat pivo
Dobre by to vyzeralo keby som tam išiel s autobusom,že?
heh ja som tak minule dosiel peso sa na mna vsetci pozerali ako mrtvi na zem, ale potom to uz bolo v pohode... ja mam tiez auto pokazene, takze zrazy len autobusom, ak vobec... ked pojdes busom tak sa mozeme dohodnut, pojdeme spolu
Autobusom do Blavy?No, diky, ale idem tam iba vtedy ked uz budem mat aj ja Civic, ale vtedy tam budem kazdy vikend.