Honda zraz Vyškov 2008 !3.5.2008!
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: Ubytovanie
neva ze je to slavkov u brna a nie vyskov???Denka napísal:takze Hondaci, mame ubytko. Cena za izbu dvojlozkovu je 880czk,poskytnut nam mozu 12- 2lozkovych izieb. ranajky v cene a parkovanie vo dvore zadarmo.
tady : Hotel Florian
Prosim piste hned ci to berieme! Lebo je to zatial prvy z 5ubytiek co je free.
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Re: Ubytovanie
ale sak co chces robit uz sobotu vecer vo vyskove?do vecera je blbnutie na letisku a potom na hotel...pa1ec napísal:neva ze je to slavkov u brna a nie vyskov???Denka napísal:takze Hondaci, mame ubytko. Cena za izbu dvojlozkovu je 880czk,poskytnut nam mozu 12- 2lozkovych izieb. ranajky v cene a parkovanie vo dvore zadarmo.
tady : Hotel Florian
Prosim piste hned ci to berieme! Lebo je to zatial prvy z 5ubytiek co je free.
ta u sa tesim na tu drbnutu dialnicu...tfuj

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Velmy rad by som napisal "ja+Kika".....,ale......ja budem vedet az tyzden pred terminom,ci dostanem volno a Kika ma v tom termine skuskove obdobie.Takze ked nam to vyde tak si nas bude musiet niekto uchylit,alebo pojdeme vecer domovDenka napísal:vystrazny termin! do utorku piste, posielam pak zavaznu objednavku, cakat sa neoplati...![]()
![]()
.....lude4ever.....
je to tu vyvesene od 8.1..kto sa nevie rozhodnut za 2mesiace sa nerozhodne ani dovtedy...a akcoska je v maji ,,,takze uz sa mohlo davno spekulovat ako si to vsetko zariadit...dovolenka pnka bars coMajo&Rado napísal:Denka,myslim,ze malo casu asi davas,viem,ze na teba tlacia,ale malo ludi je zatial prihlasenychsom sa tesil na hojnejsiu ucast co tam budu aj spat.

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Mnoho ludi si neplanuje dopredu podobne akcie a urcite sa najdu aj taky, co pridu len na jeden cely den a podvecer pojdu domov. Aj ked mnohi viete, ze skutocne spoznavanie je potom pri poharikoch v nocnom klude a dokaze to sprijemnit atmosferu a pozdvinut uroven komunity.. Ak to niektore prasce neprezenu s pitim.
Takze v tomto pripade si myslim, ze je neobjektivne posudzovat pocet ludi z poctu prihlasenych na ubytko.
Vyskov je velmi podarena akcia a minuly rok bolo velmi dobre, odporucam kazdemu vyskusat aspon raz a potom nech sa rozhodne ci ho to bavi, kazdopadne je to v krasnom prostredi. Idealne pre cabrace, Honda ich teda robi neurekom, vsak.

Takze v tomto pripade si myslim, ze je neobjektivne posudzovat pocet ludi z poctu prihlasenych na ubytko.
Vyskov je velmi podarena akcia a minuly rok bolo velmi dobre, odporucam kazdemu vyskusat aspon raz a potom nech sa rozhodne ci ho to bavi, kazdopadne je to v krasnom prostredi. Idealne pre cabrace, Honda ich teda robi neurekom, vsak.