III. AutoSlalom 12.04.2008 Kalna nad Hronom
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
auto-moto športy? za 1200sk budem štartovat na Babe a minulý rok stála Baba 1000sk na 4jazdy.Jankov Vŕšok som platil tiež 1200sk na 4jazdy..A myslím si , že kopce sú trochu lepšia a adrenalinovejšia akcia ako slalom.. Podla mna je 800sk vela..800sk bude odteraz stát každý slalom,to už viem.. 
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
Samozrejme, ze auto-moto. Z principu, pochopis neskor.MUGEN1 napísal:auto-moto športy? za 1200sk budem štartovat na Babe a minulý rok stála Baba 1000sk na 4jazdy.Jankov Vŕšok som platil tiež 1200sk na 4jazdy..A myslím si , že kopce sú trochu lepšia a adrenalinovejšia akcia ako slalom.. Podla mna je 800sk vela..800sk bude odteraz stát každý slalom,to už viem..
Musis zobrat do uvahy, ze prenajom takej plochy nie je sranda. Mozno ani nemas tusenia kolko take nieco stoji ale su to statisice. Zalezi od lokality a od majitela samozrejme. A vezmi si povolenia na rozne potreby ako prakovanie, hudba a organizacia. Su to peklne sumy. Ono sa to mozno zda ako vykoristovanie ale je to aj marketingovy tah a podla mna to je stale prijatelne.
Mugen kopce su kopce autoslalom je zasa o niecom inom.
Mas pravdu statisice nie, ale cenniky maju a je tam aj prenajom plochy.MUGEN1 napísal:Dobre Tomáš..Tak len tak pre zaujímavost..Zajtra ideme šprintovat na letisko do Hrádku..od 13tej do 17tej to máme zadarmo ... Tak nemyslím,že na celý den to budú státisíce![]()
![]()
Treba sa pozriet na to takto, je to dost velke pre 70 aut? je tam miesto na depo, otacanie a veci k slalomu potrebne(bufet, hudba,reklama)?
Ak ano, zisti cez koho tu plochu mate, s tym clovekom sa stretneme, organizatorom slalomu tym padom podam presne informacie a dalsi slalom sezony sa moze konat tam!
No veď ja som myslel tú plochu čo na nej bude slalom 12teho...Tekovský Hrádok - letisko... Je tam dost miesta pre 70aut aj pre veci k slalomu potrebné...Len s tžým otáčaním bude v cieli trošku problém..Denka napísal:Mas pravdu statisice nie, ale cenniky maju a je tam aj prenajom plochy.MUGEN1 napísal:Dobre Tomáš..Tak len tak pre zaujímavost..Zajtra ideme šprintovat na letisko do Hrádku..od 13tej do 17tej to máme zadarmo ... Tak nemyslím,že na celý den to budú státisíce![]()
![]()
Treba sa pozriet na to takto, je to dost velke pre 70 aut? je tam miesto na depo, otacanie a veci k slalomu potrebne(bufet, hudba,reklama)?
Ak ano, zisti cez koho tu plochu mate, s tym clovekom sa stretneme, organizatorom slalomu tym padom podam presne informacie a dalsi slalom sezony sa moze konat tam!
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
Jasne Mugen, cena bola nadhodena, ale ked si vsetko spocitas, aj tak sa nezmestit pod 5 ciferne cislo. So vsetkym, s cim treba pocitat pri takom "navale" ludi. Sumu som odvodoil s Piestanskeho letiska. Vid Baba, tiez ma zaujimave ceny, hlavne doplnkove sluzby.MUGEN1 napísal:No veď ja som myslel tú plochu čo na nej bude slalom 12teho...Tekovský Hrádok - letisko... Je tam dost miesta pre 70aut aj pre veci k slalomu potrebné...Len s tžým otáčaním bude v cieli trošku problém..Denka napísal:Mas pravdu statisice nie, ale cenniky maju a je tam aj prenajom plochy.MUGEN1 napísal:Dobre Tomáš..Tak len tak pre zaujímavost..Zajtra ideme šprintovat na letisko do Hrádku..od 13tej do 17tej to máme zadarmo ... Tak nemyslím,že na celý den to budú státisíce![]()
![]()
nechcem rozculovat matva ale ako kazdy manager, keby bol o moju akciu dopyt jak svina, tiez by som dvihol cenu a ak bude stale ten isty dopyt nie je ani dovod cenu spetne znizit... si to zoberte ze kazdy slalom bol narvaty na maximum a fakt za kratky cas... sak predregistracia na nete do trebatic bola plna pomaly do 24 hodin

ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

..mas pravdu,ja na ich mieste by som to spravil a aj som to spominal po prvom slalome,ze by som to spravil a ,ze to asi spravia...a najma ked su oni na tom stratovi...pa1ec napísal:nechcem rozculovat matva ale ako kazdy manager, keby bol o moju akciu dopyt jak svina, tiez by som dvihol cenu a ak bude stale ten isty dopyt nie je ani dovod cenu spetne znizit... si to zoberte ze kazdy slalom bol narvaty na maximum a fakt za kratky cas... sak predregistracia na nete do trebatic bola plna pomaly do 24 hodin![]()
![]()
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.