Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
-
joki H tune
-
joki H tune
-
joki H tune
kludne prid. Možme si zašprintovat..v klčove sa sprintuje..Milos napísal:OK, tak nic. Sam sa mozem realizovat hocikde.joki H tune napísal:Milos:opustene letisko miesta habadej mozes sa kludne realizovat...
Asi som uz stary na to, aby som chodil na zrazy len kvoli tomu, ze chcem niekomu ukazovat "svoje auto" a trusit mudrosti, ktore som pocul, ze niekto pocul..
Len datum....
D15 Z6 Sedan.
-
joki H tune
Adgo>no nedela vychadza 27eho aprila
Milos>si stary na "obycajne"debatovanie a ukazovanie auta...ok ale na to som ti napisal ze sa mozes realizovat,konkretne ja kuzelky alebo co nemam a ani nemam moznost zohnat tak preto ti hovorim ak chces kludne ries cosi,preco neprispiet k stretavke ale hned len sa obranit ze mozes sa realizovat niekde sam...a ak mas pocit ze trusime mudrosti ktore sme poculi co niekto pocul tak by si nas mohol predom aj spoznat...
PS>ak chces sprintovat bude s kym,myslim ze tatoHP velmi rad popretahuje prevody v prevodovke a vystrie pravu nohu...a myslim ze aj phantom sa nenecha zahanbit...
peace
Milos>si stary na "obycajne"debatovanie a ukazovanie auta...ok ale na to som ti napisal ze sa mozes realizovat,konkretne ja kuzelky alebo co nemam a ani nemam moznost zohnat tak preto ti hovorim ak chces kludne ries cosi,preco neprispiet k stretavke ale hned len sa obranit ze mozes sa realizovat niekde sam...a ak mas pocit ze trusime mudrosti ktore sme poculi co niekto pocul tak by si nas mohol predom aj spoznat...
PS>ak chces sprintovat bude s kym,myslim ze tatoHP velmi rad popretahuje prevody v prevodovke a vystrie pravu nohu...a myslim ze aj phantom sa nenecha zahanbit...
peace
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!

-
joki H tune
Ked sa uistim, ze tento zraz taky nebude, prideme na dvoch autach.
Zatial vsetci, ktori sa tu hlasia, maju iba zopar desiatok prispevkov a z toho polovica prave v tejto teme.
Co sa tyka sportoveho vyzitia, netreba ziadne kuzelky. Na zrazoch, ktore sme niekedy organizovali, velmi dobre posluzili plastove flase od coly, do tretiny naplnene vodou (maju aj zopar vyhod oproti kuzelom). Sprinty tiez nie su zla vec, ak sa spravia 2-3 kategorie (nie kazdy ma VTi) a najme ak vobec budu ludia, co maju zaujem.