III. AutoSlalom 12.04.2008 Kalna nad Hronom
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
pre omarona :
..hehe som sa nasmial na tvojom avatare
...je presne ako zivot,aj skaredy a hlupy chalan chce trt... peknu a mudru babu
...takze snivaj dalej
...
,,,som si dovolil dnes byt ja trosku od temy
...
...odchod bude spolocny,len skoda,ze nas pojde malo
...
..hehe som sa nasmial na tvojom avatare
,,,som si dovolil dnes byt ja trosku od temy
...odchod bude spolocny,len skoda,ze nas pojde malo
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
...hej existuju,len chvalabohu si vyberaju tych mudrych a peknych...2Bera napísal:taka existuje?Majo&Rado napísal:je presne ako zivot,aj skaredy a hlupy chalan chce trt... peknu a mudru babu...takze snivaj dalej
...
...len sa cudujem ,preco ty s Patrikom o nich neviete
...nevadi,kazdy jeden snivame o niecom inom...
...a snad honda dobehne niekedy nissan
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
majlo, nie nahodou corvette???Majo&Rado napísal:...hej existuju,len chvalabohu si vyberaju tych mudrych a peknych...2Bera napísal:taka existuje?Majo&Rado napísal:je presne ako zivot,aj skaredy a hlupy chalan chce trt... peknu a mudru babu...takze snivaj dalej
...
,lebo si mozu vyberat...
...len sa cudujem ,preco ty s Patrikom o nich neviete... ,ze existuju
...
...nevadi,kazdy jeden snivame o niecom inom...vy o hondach a babach... a ja o nissane
...
...a snad honda dobehne niekedy nissan...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

...trosku sme od temy uz 
...corvette bude toto leto...ak nebude len nejaka S2000
,ja chcem GT-Rko..to je moj sen..zatial nesplnitelny,lebo sa este nepredava v Europe
az buduci rok...
.
a nech nie sme od temy...dufam,ze ides na slalom...
...corvette bude toto leto...ak nebude len nejaka S2000
a nech nie sme od temy...dufam,ze ides na slalom...
Majo&Rado napísal:...hej existuju,len chvalabohu si vyberaju tych mudrych a peknych...2Bera napísal:taka existuje?Majo&Rado napísal:je presne ako zivot,aj skaredy a hlupy chalan chce trt... peknu a mudru babu...takze snivaj dalej
...
,lebo si mozu vyberat...
...len sa cudujem ,preco ty s Patrikom o nich neviete... ,ze existuju
...
...nevadi,kazdy jeden snivame o niecom inom...vy o hondach a babach... a ja o nissane
...
...a snad honda dobehne niekedy nissan...
s5 k teme

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
...palec:kludne ja sa prisposobim,nech sa vyjadria ostatniiii...to je tak daleko od Ba 
...popripade vas prideme pozriet neskorsie na niecom cervenom,len to bude na USA znackach este tak uvidime ako je to daleko od Nitry...
...popripade vas prideme pozriet neskorsie na niecom cervenom,len to bude na USA znackach este tak uvidime ako je to daleko od Nitry...