Zraz Dobrá Niva, nedela 1.6.2008,/odchod o 11:00 TESCO-BB
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
no ja som uz davno dohodnuty s vychodnarmi...takze tam to pada...preto som to riesil na 31...morloq napísal:Noro nemozes to posunut? pisal som s tatomHP, ze by si im zobral nejake presenty v podobe nalepiek a podloziek. Ci mas nieco napevno dohodnute?2Bera napísal:kedze to davate na 1.6 tak ja nedojdem....31. idem na vychod

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
2Bera napísal:no ja som uz davno dohodnuty s vychodnarmi...takze tam to pada...preto som to riesil na 31...morloq napísal:Noro nemozes to posunut? pisal som s tatomHP, ze by si im zobral nejake presenty v podobe nalepiek a podloziek. Ci mas nieco napevno dohodnute?2Bera napísal:kedze to davate na 1.6 tak ja nedojdem....31. idem na vychod
Hmm no skoda ze si to nevies nejako zariadit
nejde oto ze si to neviem zariadit ale to ze sa tu zriesil datum a ja som si to tak naplanoval aby som stihal aj vychod ked som uz na polceste od spisskej.Shrink napísal:Hmm no skoda ze si to nevies nejako zariadit
sak co

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Takze pani je to uz uzavrete 1.6.2008 o 11:00 sa stretavame v BB na parkovisku Tesco, odkial vyrazime na letisko Dobra Niva.
Program v cetne obcerstvenia bude zabezpeceny v ramci moznosti.
Teraz vas chcem vsetkych poprosit ci sa v ten den dostavite alebo nie, postupne to budem pridavat do tohto zoznamu:
rumy - ista ucast
omaron - ista ucast
Orbith-R -
xtp - ista ucast
stateopera - ista ucast
Denka -
Majo&Rado -
tatoHP -
tunerkoBB - ista ucast
Duracell - ista ucast
nota11 -
maico -
MarekVTi -
Shrink - ista ucast
Hondak - ista ucast
morloq - ista ucast
DRV_Alien - ista ucast
Janko46 - ista ucast
2bera -
mekys - ista ucast
blink9 - ista ucast
Pridu aj neregistrovany hondaci.
edit by morloq: nazov temy upraveny na presny datum a cas, zaroven info s detailami presunute na zaciatok temy
Program v cetne obcerstvenia bude zabezpeceny v ramci moznosti.
Teraz vas chcem vsetkych poprosit ci sa v ten den dostavite alebo nie, postupne to budem pridavat do tohto zoznamu:
rumy - ista ucast
omaron - ista ucast
Orbith-R -
xtp - ista ucast
stateopera - ista ucast
Denka -
Majo&Rado -
tatoHP -
tunerkoBB - ista ucast
Duracell - ista ucast
nota11 -
maico -
MarekVTi -
Shrink - ista ucast
Hondak - ista ucast
morloq - ista ucast
DRV_Alien - ista ucast
Janko46 - ista ucast
2bera -
mekys - ista ucast
blink9 - ista ucast
Pridu aj neregistrovany hondaci.
edit by morloq: nazov temy upraveny na presny datum a cas, zaroven info s detailami presunute na zaciatok temy
Naposledy upravil/-a rumy v 17.05.2008, 16:23, upravené celkom 11 krát.