Pisal som ti do BB zrazu 1.6.2Bera napísal:tak ako je to s nalepkami?budu do 30.5 aby som dajake zobral na vychod alebo ne?
ked sa tunak riesi datum 22.6
VELKY "BRANDovaci"(oznacovaci) ZRAZ, BA 22.6.2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Babo mozes mu verit , mne ich doniesol tiezmorloq napísal:Robis myslim kusok odo mna, cez pracovne dni SS a dohodneme.babo napísal:mna snad pozrazi, ze zrovna 22.6. tu nie som, lebo idem na svadbu.... To nie je mozne snadJa sa k tym podznackam snad nedostanem nikdy
Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok
OK, to bude asi najpesie...morloq napísal:Robis myslim kusok odo mna, cez pracovne dni SS a dohodneme.babo napísal:mna snad pozrazi, ze zrovna 22.6. tu nie som, lebo idem na svadbu.... To nie je mozne snadJa sa k tym podznackam snad nedostanem nikdy
MaroK: verim, verim, komu by som tu inemu veril, ako morloqovi
Re: VELKY "BRANDovaci"(oznacovaci) ZRAZ, BA 22.6.2
budete musiet najst nejake ine miesto, na tom parkovisku je postaveny nejaky obrovsky stan ( kompletne na celej ploche byvaleho lunaparku, mozno to je len na chvilu, ale pochybujem ) a je tam strasny chaos ledva sa tam da zaparkovat v tom okoli vobec...morloq napísal:za Starym Mostom v BA na mieste byvaleho lunaparku
Jamesko,vieme a riesime toJames napísal:budete musiet najst nejake ine miesto, na tom parkovisku je postaveny nejaky obrovsky stan ( kompletne na celej ploche byvaleho lunaparku, mozno to je len na chvilu, ale pochybujem ) a je tam strasny chaos ledva sa tam da zaparkovat v tom okoli vobec...morloq napísal:za Starym Mostom v BA na mieste byvaleho lunaparku
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
som rad, ze to viete a riesite to, MajkoMajo&Rado napísal:Jamesko,vieme a riesime to.
Ta idzem zas na vychod... ta zas do Spisskej2Bera napísal:odkedy su v nedelu svadby?babo napísal:mna snad pozrazi, ze zrovna 22.6. tu nie som, lebo idem na svadbu.... To nie je mozne snadJa sa k tym podznackam snad nedostanem nikdy
A ked uz tam budeme, tak samozrejme manzelka pojde pozret mamu (do Levoce) a predsa len sa n vychode nieco popije... Takze vstat potom tak skoro v ndelu a vytrepat sa, aby som stihol ten zraz, to nehrozi... Budem rad, ked vobec v nedelu pridem do BA
skoda...bol by to urcite pekny pohlad na par accordov pokope...tak tak, doviezol, ale to tvoje sa mi viac paci...ta farba sa tomu autu hodi...babo napísal:Aha, aky penky 2.0 Sport. Doviezol si z Nemecka? O to vacsia skoda, ze mi to vtedy nevyhovuje...
uz som spravil prvy krok...kupil spongiumorloq napísal:Ani nevahaj a uz si chystaj kyblik a sampon