Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
jasne ze pridem ale na mojom uz asi nie lebo v piatok 30.5 predavam no hned idem kupit druhy civicmorloq napísal:Prides teraz 1.6. do Dobre Nivy? Dame rec...omaron napísal:jj viem lebo to bol moj napad a ja som vytvoril aj temu s myslienkou celoSVK zrazu, ono by sa to dalo ale fakt len na konci leta mozno spetember. Ale museli by sme sa do toho obut vieceri s tym cielom to aj dotiahnut do konca. Co sa tyka "stredu" som ochotny, a peniazky by nejake boli predavam moj civic a idem do DE kupit iny cize este aj usetrimmozno...a do takej akcie nieco aj vlozim keby som vedel ze to bude.... tak co lidicky... a ani na dovolenku nejdem budem stale v BB
JJ inteligentny napad si myslim, taky JAPAN zraz by bola ok vecicka ale na to treba velku polu lebo to uz nebud 30aut ale aj 100 "moznojoki H tune napísal:co tak inetrnacional Japan zrazik?ja by na 4 dni siel ci pana...uzit si tu atmosferu a nie jeden den tam a dalsi het a clovek nestihne nic...mam radsej take komornejsie stretka ako veelke zrazy.osobny nazor
-
socomanzelka
- Dátum registrácie: 10.05.2008, 11:52
- Garáž (1)
no jasne vsetko mi piste do SS sem kto pride a nezabudnite zalohy poslat na ucet.... thanks... vsetky informacie najdete na tom odkaze....len potrebujem to cim skor kvoli ubytku, lebo to je salenota s tym ubytkom... aby ste boli v obraze: je to uz v sezone a majitel chatiek mi to dal ledva ledva na ten termin, lebo pre neho je vyhodnejsi poliak co pride na tyzden a plati 300 sk na noc ako slovak na 3 noci za 250, tak aby ste chapali veci... ved sa uvidime o necele dva tyzdne v PO tak tam dobavime veci bratm... 
PS: dufam ze tu nerobim nejake preblemy ze som to sem hodila...??? to by som nerada, len mi to zahralo do struny....
PS: dufam ze tu nerobim nejake preblemy ze som to sem hodila...??? to by som nerada, len mi to zahralo do struny....
trucker sexi bejbe
Honda Accord tourer 2,4l S-type
Honda Accord tourer 2,4l S-type
-
joki H tune
socomanzelka>do dobavime veci v Klcove tuna len stretavame a ide sa tam takze poprosim tych ktorii pojdu hned po prijazde do Klcova sa zgrupit a nejak poriesit kto by siel na zrazik na Siravu...mame moznost prezit myslim 4 super dni plne setkeho mozneho more tak to treba vyuzit...no ne?
...taakze sa tesim na veelku ucast v Klcove a este vacsoi na Siravee...
Civic alias Miro ta popytam o kuzelky potom na slalom,kolko sa bude dat tolko vezmite bude haluuuuz
Civic alias Miro ta popytam o kuzelky potom na slalom,kolko sa bude dat tolko vezmite bude haluuuuz
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!

-
joki H tune
Re: re
tatoHP napísal:Z PO odchádzame +-11.00 za pol hoďky sme na letisku tak si to spočitaj![]()
Predpokladam že SNV tam bude tiež okolo 11.30-12.00
Ak sa mylim opravte ma.

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
-
joki H tune
Nieco tu sledujem. No Civica som dnes predal ale uz sa pohybujem na HR-V. Este ju musim dat trosku do poriadku. Zadny difik sa mi nepozdava. Pojdem si to dat skontrolovat do Hondy a nech mi pomenia prevodový olej v prevodovke aj v zadnom diferenciale. Ked by to vyšlo časovo tak rad pridem. Nedela by mala byt OK.
Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1
-
socomanzelka
- Dátum registrácie: 10.05.2008, 11:52
- Garáž (1)