motorkari HONDACLUB-u SLOVENSKO
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
motorkari HONDACLUB-u SLOVENSKO
Tak chlapi a dievcata!
Kedze nam tato sekcia trosku stagnuje, potrebujem zistit, kolko ludi tu vlastne ma motorky, ake, alebo aspon vodicaky a vobec vsetko..
Kedze nam tato sekcia trosku stagnuje, potrebujem zistit, kolko ludi tu vlastne ma motorky, ake, alebo aspon vodicaky a vobec vsetko..
Hamlet
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
No - vidim, ze ste sa tu celkom rozbehli. Aj ked trosku inym smerom ako by som cakal
Co sa mna osobne tyka, mal som viacero motoriek, teraz ide moj "veteran" Honda VFR 750F paaaa paaaa a onedlho sa tu dozviete, co som poriesil - malo by to byt do tejto soboty. Zatial prezradim, ze je to (napodiv) Honda, ma to viac ako 150k, ladene titanove zvody a vyfuk a je modro-bielo-zlta. Ak bude pekne - pridem na nej na zraz, ktory bude koncom juna.
Co sa mna osobne tyka, mal som viacero motoriek, teraz ide moj "veteran" Honda VFR 750F paaaa paaaa a onedlho sa tu dozviete, co som poriesil - malo by to byt do tejto soboty. Zatial prezradim, ze je to (napodiv) Honda, ma to viac ako 150k, ladene titanove zvody a vyfuk a je modro-bielo-zlta. Ak bude pekne - pridem na nej na zraz, ktory bude koncom juna.
Hamlet
ja viem, ja viem :DDDHMT napísal:No - vidim, ze ste sa tu celkom rozbehli. Aj ked trosku inym smerom ako by som cakal![]()
OT: To sfarbenie asi nezodpoveda nazvu, vsak.morloq napísal:ja viem, ja viem :DDDHMT napísal:No - vidim, ze ste sa tu celkom rozbehli. Aj ked trosku inym smerom ako by som cakal![]()