ked bude hotové auto do konca týždna tak ja poidem v nedelu Mato,,mohli by sme to neajko zmenžovať ale ja budem vedieť viacej až v stredu alebo vo štvrtok,,,
NH-0 championship white EK9
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
pa1ec napísal:heeej deni, needituj moj prispevok...
a pytam sa preto, bo nevidim zmysel ist do BB a potom s5 na zvolen...
a co by som pre teba nespravil...
ja som nic neurobila a nieje problem, pridem do ZV
Denka hoc ma nepoznas ja ta hodim aj z BB ak bude treba aby sa nemusel prejst 20 km no rozhodnutie je na tebe
to STATEopera: mno ked mozes tak okey....ale je to na vas, resp. na majovi, neviem kde budu nocovat, ak v BB tak ma mozu zobrat oni.....ak inde mimo BB tak sa nemusia vracat do BB a pojdem s tebou...
Niekto z BR nejde????
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Denka napísal:to STATEopera: mno ked mozes tak okey....ale je to na vas, resp. na majovi, neviem kde budu nocovat, ak v BB tak ma mozu zobrat oni.....ak inde mimo BB tak sa nemusia vracat do BB a pojdem s tebou...
Niekto z BR nejde????
okies dohodnute tak pani ako to vyzera s tym prenocovanim???
...dokrivila sa mi sobota, takze aj ja pridem az v nedelu. Ak teda vsetko pojde podla nahradneho planu, tak sa pridam rano 8:00 pri Tescu na Zlatych k Blavakom...
Otazka este znie, kde presne pri TESCu? Co tak pri Forstingeri?
Naposledy upravil/-a morloq v 28.05.2008, 21:03, upravené celkom 1 krát.
Mozme kludne pri Forstingeri,vsak sa tam uz nejak snad najdeme.
morloq napísal:...dokrivila sa mi sobota, takze aj ja pridem az v nedelu. Ak teda vsetko pojde podla nahradneho planu, tak sa pridam rano 8:00 pri Tescu na Zlatych k Blavakom...
Otazka este znie, kde presne pri TESCu? Co tak pri Forstingeri?