daj ja ti ich zlikvidujem na pockaniepa1ec napísal:tentokrat dam prednost sprintom... aspon total nezlikvidujem sliky... dufam...
Tuning Speed Show 2oo8 13.-14.6. Trencin
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
ja asik pojdem cca o 19:00 z blavy... teda ak sa nic nestane a pojdem uz v piatok...
cholerak...tebe aj tak 13" nepasnu... ale ak si zozenies 15" disky tak ti mozno zapoziciam tie micheliny...
ozaj, nekupi niekto slicky michelin??? 18/58 15" zmes S9B su NEW
cholerak...tebe aj tak 13" nepasnu... ale ak si zozenies 15" disky tak ti mozno zapoziciam tie micheliny...
ozaj, nekupi niekto slicky michelin??? 18/58 15" zmes S9B su NEW
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
na osobu je to 250 a za sprinty je startovne 150... ak som dobre cital...
a obcas si treba aspon zbezne ocami prebehnut celu temu, nie je to tu az tak rozpisane na 20 stran... je to pisane aj na prvej strane priblizne v polke...
a obcas si treba aspon zbezne ocami prebehnut celu temu, nie je to tu az tak rozpisane na 20 stran... je to pisane aj na prvej strane priblizne v polke...
ja mam HONDU, kto je viac!
NO

NO

- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
NO ja tu na fore čítam každú blbosť a nie len zbežne očami....no toto som nejako prehliadolpa1ec napísal:na osobu je to 250 a za sprinty je startovne 150... ak som dobre cital...
ja,pista...chalani z ceska...pa1ec napísal:a kto sem vlastne vsetko ide???
okrem 2Beru
cholery a tyfusu...![]()
![]()
mno ja pojdem mono nakonec az sobotu bo v robote budeme mat asik faking inventuru

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec