MUGEN1 napísal:To sa stáva,že si pomýliš zákrutu,tak v tréningových jazdách..Ostré jazdy už dobre poznáš trať..Na to sú tréningy..
To mi hovor, podla mna ostra luka je tak kratka, ze to snad na jedno, no na dve zvezenie urcite zvladnes... Kolega sa tam vyspial minuly rok uplne poslednu ostru jazdu. A to sa tam isli vtedy na majstrovstach slovenska kazdy den dokonca 3 ostre (pocitali sa dve najlepsie). Kedze druhy den bolo menej ludi a najlepsi mal problem so sosvkami v presskam cupe, tak v A1400 uplne dominoval. Vyhral prve miesto, lebo 1. 2. jazdu v sucte mal najlpesiu a v tretej rozbil auto, ked ho dal na budu
To isiel kopec snad 10-ty krat ( avecer si vybehol este na svojom). Hold aj take veci sa stavaju... A to teda dal riadne salto, takze ak by nemal 5bodovy pas, helmu a fabia nemala brutalny ram a kostru a nebola cela spevnena, tak by asi dopadol sakra zle... Takto sa najviac udrel, ked sa odpopol s pasou a nohy mu buchli o palubnu dosku... Inak uplne nic
no hej to sa stáva,preto chcem aj ja ochranný rám-základný do Hondy,lebo tieto japonské lahké autá sú dost slabé čo sa týka kasne....ved uvidíme,o týžden ideme do TN,potom dva víkendy volné a Ostrá Lúka je tu
MUGEN1 napísal:no hej to sa stáva,preto chcem aj ja ochranný rám-základný do Hondy,lebo tieto japonské lahké autá sú dost slabé čo sa týka kasne....ved uvidíme,o týžden ideme do TN,potom dva víkendy volné a Ostrá Lúka je tu
Valmi mudro, este crash test civicu 5G bol teda len pre silne zaludky, az 6G bolo bezpecnejsie, dnes uz 8G totalne tesne (o jeden bod) atakuje 5 hviezdiciek EURO NCAP (aj ked o tych testoch si myslim svoje).
21.6. tusim zacinaju majtrovstva Slovenska a PRESSKAM CUP na Jankovom vrsku, to je krasna trat. Nepojdem ale teraz zial pozriet. Kazdy kto to ma ale k Banocviam blizko, tak odporucam
MUGEN1 napísal:no hej to sa stáva,preto chcem aj ja ochranný rám-základný do Hondy,lebo tieto japonské lahké autá sú dost slabé čo sa týka kasne....ved uvidíme,o týžden ideme do TN,potom dva víkendy volné a Ostrá Lúka je tu
Valmi mudro, este crash test civicu 5G bol teda len pre silne zaludky, az 6G bolo bezpecnejsie, dnes uz 8G totalne tesne (o jeden bod) atakuje 5 hviezdiciek EURO NCAP (aj ked o tych testoch si myslim svoje).
21.6. tusim zacinaju majtrovstva Slovenska a PRESSKAM CUP na Jankovom vrsku, to je krasna trat. Nepojdem ale teraz zial pozriet. Kazdy kto to ma ale k Banocviam blizko, tak odporucam
Jankov Vŕšok som jazdil,pekný kopec ale strašne šmyklavý povrch bez slikov neodporúčam...
Tak som prihlaseny...Budem jazdit len v nedelu,ale dojdem uz v sobotu vecer,rozlozim si pri vas stan(kupil som si v Kauflande za 400,-:) a rano jazdime....uz sa neviem dockat...