poponáhlajte to stretko v Ziline bo sa už teraz teším do Martina na letisko?? dáme aj nejaké šprinty .... sa tešíím.... ak bude cez week v Žiline tak prídem aj ja s notom
No dajte daky datum chalani tiez potrebujem to stretko a zhanajte mi dakeho lakosa na preludku...
pani notova..jasne v MT budu aj sprinty aj slalom ale je tam len 150m na brzdenie ale snad sa to bude dat
tento piatok sa meetnem s Morloqom, na buduci tyzden mozme spravit nejake mensie stretko. Povedzme v piatok (20teho juna) o 18tej sa zrazime pred nejakym OC, apotom mozme aj kdesik skocit na kafe. Vacsiu eksn v Martine by sme mohli spachat niekde v strede Jula. Povedzme, ze aj na dva dni, ak by sa dalo. Gril tam zoberiem nie je problem
páni, zdravím vás! načo to komplikovať. tento víkend je zraz na Rudne, predpokladám že väčšina nás tam bude, tam sa môžeme dohovoriť najlepšie, vždy debatím z honďákmi na zrazoch, snáď tam na seba natrafíme, máme na to 2 dni a jeden večer
mne sa zda ze tu oranzovu hondu ma uz iny majitel...povodny majitel bol lakyrnik alebo nieco take lebo vraj si tu farbu miesal sam a myslim ze to auto uz predal....