Jj jak uz som pisal ja ... je to super kara a nadherne spravena , ziadny extra prehnany tuning , skor stylingPietRo napísal:Danyho Acco Coupe nema chybu ...kalap dole pre tebou
VELKY "BRANDovaci"(oznacovaci) ZRAZ, BA 22.6.2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Mikoman napísal:aaale nejako by si uz len dosiel a tam by sme to s chalanmi vyklepaliFenixTV napísal:Mikoman: no to by urcite pomohlo ale potom by som uz asi nemal s cim prist...
Ja som vedel ze na vas sa da stale spolahnut ale tam by uz vyklepavanie nestacilo... no co zobral by som naraznik pod pazuchu a isiel ukazat aspon kusok z mojho auta
mozno pri spravnom mnozstve C4 by si doletel aj s autom pripadne aj s celou garazou priamo do BAFenixTV napísal: Ja som vedel ze na vas sa da stale spolahnut ale tam by uz vyklepavanie nestacilo... no co zobral by som naraznik pod pazuchu a isiel ukazat aspon kusok z mojho auta
Civic Hatchback '03, D14Z6
CAI K&N, Ulter twin
CAI K&N, Ulter twin
jediny problem je viacznacnost a rozne chapanie slova tuning...PietRo napísal:Ten kto nechape nepochopi,asi kazdy kto tu je trochu rozumny vie na co narazal,ze narazal na karoseriu a jej tuning...a mne sa to tak paci,mam rad ked su zachovane povodne rysy auta.
dnes mam naladu na chytanie za slovicka, ale nikam by to neviedlo, takze to radsej nechajme tak...
Dodam len tolko, ze kvality danyho accorda nespochybnujem, dobre viem ako mu to jazdi...