Slalomovy trening/zraz/grilovacka na Pez. Babe-13.7 od 13:00
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Re: hm
toho som sa bal....cca 100 m a potom dupnut na brzdy...Majo&Rado napísal:...sprint na najvacsiu moznu dlzku kde sa tam da sprintovat...LastV8 napísal:co su to kratke sprinty?
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Re: hm
...nie je to take tragicke...posledne sme si to rozdavali s HMTLastV8 napísal:toho som sa bal....cca 100 m a potom dupnut na brzdy...Majo&Rado napísal:...sprint na najvacsiu moznu dlzku kde sa tam da sprintovat...LastV8 napísal:co su to kratke sprinty?
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Akcia sa blizi, dufam ze sa tesite aspon tak ako ja keby som bol vo vasej kozi... 
Takze zopar info:
- pripravujeme pre vas aj drobne obcerstvenie, vo forme mineralok a niecoho grilovaneho na zahryznutie.. Aby sme mohli nakupit spravne mnozstvo, tak ti, co planujete prist a este ste nehlasovali v ankete, urobte tak prosim co najskor...
taktiez prosim vsetkych, ktori napisali ze pridu a vedia, ze to tak nebude, aby mi napisali SS. vopred dakujem...
- ako aj minule, prenajom parkoviska nie je zadarmo...
z toho dovodu budeme nuteni za vjazd autom vyberat vstupne... Nebude to nijaka horibilna ciastka, bude sa pohybovat zhruba na urovni ako minule. Presnu sumu zverejnime v priebehu tyzdna...
Takze zopar info:
- pripravujeme pre vas aj drobne obcerstvenie, vo forme mineralok a niecoho grilovaneho na zahryznutie.. Aby sme mohli nakupit spravne mnozstvo, tak ti, co planujete prist a este ste nehlasovali v ankete, urobte tak prosim co najskor...
- ako aj minule, prenajom parkoviska nie je zadarmo...
Nieee
ZLE ZLE ZLE
Civic sedan 96" 1.5VTEC D15Z6 - 112koni (3 som ustaval na 7K RPM)
Re: Nieee
s tymto ani len nestras...StanoM napísal:len nemozem rozbit auto aby som mal na com ist
hura!!!
Matulo urob mi pls dve ciarky na klobasky, a 4 nealko pivecka
hehe
pridem urcite, cas prichodu je kedy?
ca 14.h-15h ?? ako minule?
Mam zaujem o nalepky co boli na Brandovacom dni, kde som koli dovolenke v zahranici nemohol prist.
Teda: "BUDU NALEPKY!?"
kedze mam dnes narodky, jediny kto mi gratuloval online automatickym skriptom je www.civinfo.com
(dokedy bude na hlavnej stranke "uz coskoro" ?? Uz to je trapne.)
Matulo urob mi pls dve ciarky na klobasky, a 4 nealko pivecka
hehe
pridem urcite, cas prichodu je kedy?
ca 14.h-15h ?? ako minule?
Mam zaujem o nalepky co boli na Brandovacom dni, kde som koli dovolenke v zahranici nemohol prist.
Teda: "BUDU NALEPKY!?"
kedze mam dnes narodky, jediny kto mi gratuloval online automatickym skriptom je www.civinfo.com
(dokedy bude na hlavnej stranke "uz coskoro" ?? Uz to je trapne.)
mozno aj tym, ze terminy vacsinou navrhujem ja a prechadzaju bez pripomienok... nic osobne...pcs napísal:kukni si ICQ ty truba:D
Sorry za OT..
A ak nepojdem do PL na nahradne diely tak pridem kuk
To HC Team:
Mate carovny zmysel nacasovat taketo stretka tak aby som nemohol dojst, alebo mal uz nejaky program..
Cim to bude.??
ser na Poland a laskavo sa dovez aj s Nitrom...