Ostrá Lúka 5.-7.júl 2008 (do vrchu) TDC 2oo8

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

babo napísal:
MUGEN1 napísal:Auto nie je všetko,Dodo je ozaj dobrý,kopce jazdí už 5rokov,tak je viac ako dobre vyjazdený a tieto kopce pozná,jazdil ich viac krát,presne vie,kde a ako držať stopu..A také že ITR som samosvorom k**va dobrým závodným podvozkom a novými slikmy,to už je len čerešnička na torte :D
Jasne, tym som nemyslel, ze ked si kupit ACURA RSX TYPE-S, hoci ma 210 koni, ze by som bol kral kopcov ;-) ;-) Len ze by to bolo tiez dost nekompromisne auto.
O Dodovi som prave pocul, ze je fakt dobry. Ono ten cas na Babe 2:43 hovori za vsetko, 500k EVO tam dalo tusim kopec za 2:37 ;-) ;-)
...neviem,ze by tam jazdilo 500k EVO :) .Povedz ktore a poviem ti kolko koni maaa :) .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Satikk
Dátum registrácie: 17.01.2007, 22:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Satikk »

max motor sport evo asi myslel
M&R
HC Team
Garáž (1)

Satikk napísal:max motor sport evo asi myslel
..myslim,ze ich 9 nema tolko ta co jazdi vrchy,8 mala tolko,ale ta nebola na babe,pozriem to zajtra...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Príspevok od používateľa babo »

Majo&Rado napísal:...neviem,ze by tam jazdilo 500k EVO :) .Povedz ktore a poviem ti kolko koni maaa :) .

Povedz mi na akom EVO jazdis a ja Ti poviem, aky si clovek ;-) No pokial viem, tak tam bol prave Rado Cikor, cize max motor sport ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=_JMtuoREYl8

Tak kolko konikov majo? ;-)
M&R
HC Team
Garáž (1)

babo napísal:
Majo&Rado napísal:...neviem,ze by tam jazdilo 500k EVO :) .Povedz ktore a poviem ti kolko koni maaa :) .

Povedz mi na akom EVO jazdis a ja Ti poviem, aky si clovek ;-) No pokial viem, tak tam bol prave Rado Cikor, cize max motor sport ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=_JMtuoREYl8

Tak kolko konikov majo? ;-)
...to vsetko viem,len sa mi nezda tych 500k...a o max... vieme svoje co sme sa dozvedeli v cechach kde sa robia vsetky EVA z BA ...max motosporacke nevynimajuc :) :) :) .
Babo,stretneme sa a pokecame o tom :) .
babo
Garáž (1)

Dobros, pokecame. Moj kamos sa s nim len bavil na kopci, ked bol na TDC. Samozrejme ale kolko konikov ma naozaj, to netusim ;-)

Inak ale k Dodovi, na Babe v TDC dal aj nejake WRX STi a podobne auticka, takze to zrejme fakt vie ;-) a ITR DC2 ide fakt ako besna, zaujimave auto
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

este ze ste sa zhodli a OT je u konca... ;) spat k ostrej luke... ;)
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

Prvé kvalitné fotos z Ostrej Lúky na www.lukasvician.com :wink:
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

pekne fotky :)
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Príspevok od používateľa morloq »

pozeram, ze tam bolo dost buraciek, to je ta trat taka narocna?
babo
Garáž (1)

morloq napísal:pozeram, ze tam bolo dost buraciek, to je ta trat taka narocna?
Ostra Luka ma fakt velke prevysenie, ale Baba je podla mna technicky tazsia. Podla mna viacero faktorov, ten kopec ma malokto najazdeny, bolo viac teplo - teplejsi (skor mohli pustit gumy, dokonca aj slicky), smyklavejsi asfalt.
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

babo napísal:
morloq napísal:pozeram, ze tam bolo dost buraciek, to je ta trat taka narocna?
Ostra Luka ma fakt velke prevysenie, ale Baba je podla mna technicky tazsia. Podla mna viacero faktorov, ten kopec ma malokto najazdeny, bolo viac teplo - teplejsi (skor mohli pustit gumy, dokonca aj slicky), smyklavejsi asfalt.
Baba že je technickejšia ako Lúka? nehrozí...Ostrá Lúka ideš na 2ke väčšinou a musíš čo najlepšie držať stopu aby si zlepšoval časy - čo sa tam za jeden den jázd len ťažko naučíš..Dovolím si tvrdiť,že je to jeden z najtechnickejších kopcov u nás! Babu som jazdil a bolo to viac "v pohode" od Ostrej Lúky..Tam na Babe som išiel väčšinou 2. a 3. prevod.stupeň,niekedy 4tý...Čo sa týka hustenia slikov tak bolo riadne teplo obidva dni,na štarte som mal predné 1.7 a zadné 1.6 , vyšiel som hore a predok 1.9 a zadok 1.7,stále som to meral,boli skoro horúce keď som vyšiel hore :P
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
babo
Garáž (1)

MUGEN1 napísal: Baba že je technickejšia ako Lúka? nehrozí...Ostrá Lúka ideš na 2ke väčšinou a musíš čo najlepšie držať stopu aby si zlepšoval časy - čo sa tam za jeden den jázd len ťažko naučíš..Dovolím si tvrdiť,že je to jeden z najtechnickejších kopcov u nás! Babu som jazdil a bolo to viac "v pohode" od Ostrej Lúky..Tam na Babe som išiel väčšinou 2. a 3. prevod.stupeň,niekedy 4tý...Čo sa týka hustenia slikov tak bolo riadne teplo obidva dni,na štarte som mal predné 1.7 a zadné 1.6 , vyšiel som hore a predok 1.9 a zadok 1.7,stále som to meral,boli skoro horúce keď som vyšiel hore :P
no je pravda, ze som osobne som to vybehol len tak, v malej premavke. Ale ta stredna pasaz sa mi zda na Babe fakt super techicka a su tam vracaky, aj dve fakt dlhe rovinky. Minimalne teda je pre mna roznorodejsia ;-)
Na Ostrej Luke je ta neustala dvojka prave trochu nuda, chcelo by to vrcharsku kratku prevodovku... a nie su tam vracaky. Pravda ale ze na stopu bude O. Luka tazsia, lebo tam to proste netihas na rovinke nijako moc dobehnut (az na taku jednu rovinkou, za tretou zakrutou ci kde to bolo).
Gumy - no ani nehovor, kolegovia na Fabiach minuly rok mali po prvom treningu hore 2.5 vpredu a 2.4 vzadu. Aj ked oni si to povodne nedavali na taku malu hustotu, ako Ty
Naposledy upravil/-a babo v 10.07.2008, 18:16, upravené celkom 1 krát.
PietRo
Dátum registrácie: 21.09.2007, 14:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa PietRo »

...
Naposledy upravil/-a PietRo v 08.09.2008, 15:22, upravené celkom 1 krát.
babo
Garáž (1)

PietRo napísal:Berte si priklad z Nora Kovacika on ide furt bokom :lol:
to znamena, ze je efektny ale nie som si celkom isty, ci je rychly.... cista stopa je na vrchoch lepsia ;-)
Zamknuté