Moja skusenost:
Ked som kupil auto, potreboval som sa velmi rychlo zbavit pneumatik, ktore boli pribalene (ved kto by v noci v petrzalke nechal elektrony na zadnom sedadle auta?). Pneuservis, ktory pouziva fotrik mal vraj plno uz ked tam fotrik daval gumy, kdeze by mali miesto este v januari? Tak som sa dal do hladania na Inete... Nasiel som teda Mikonu, a dal sa do obvolavania. V 2 servisoch som nepochodil, v tretom mi oznamili ze jasne, gumy mozem priviezt...
Tak som teda gumy priviezol. Zaplatil som kopu penazi za uskladnenie na cca 2 mesiace, podpisal protokoly a bol stastny, pretoze ujo mi povedal, ze ked budem gumy chciet, staci si zavolat den vopred. Oni mi ich vraj z centralneho skladu privezu a bude...
Tak som si teda dohodol prezutie v inom (aspon trochu lacnejsom) pneuservise, zavolal den vopred ze chcem gumy -- a ajhla. Problem. Zdvihla to teta s prejavom ako Marfusa z rozpravky o Mrazikovi, nevedela mi nic povedat, a blabotala nieco o tom ze gumy budu o tyzden. Ze mam nadiktovat cislo uskladnenia. To som v tom okamiku pri sebe nemal, tak som im teda nechal aspon udaje, ktore som vedel ze som im zadaval -- ECV a meno.
Pre istotu som tam teda zavolal este raz -- o 2 dni neskor, uz aj s kompletnym uskladnovacim protokolom. Opat mi to zdvihla ta ista teta s prejavom ako Marfusa z rozpravky o Mrazikovi a ked som sa jej spytal co je s mojimi gumami, odpovedala mi ze jedine co mi ona vie povedat je, ze oni tam nejake gumy menia... Tak mi dala niekoho inteligentnejsieho (hulakala na neho tak ze to poculi kolegovia na druhej strane kancelarie a nehovorila o mne prilis zdvorilo), ktory mi oznamil ze ziadnu moju poziadavku na vyzdvihnutie pneumatik neeviduju, tak ze si to zapise. A ze si mam skusit zavolat v pondelok alebo utorok.
Po tomto som sa ani nemal silu vadit ze ie gumy chcem skor... Tymto si pani (a damy, ak tam nejake su) z Mikony "ziskali" dalsieho verneho klienta... 2 mesiace stacili...
Kto sa docital az sem, tak klobuk dole... Dobra trpezlivost...