No takze radsej trochu v predstihu..ale kto sa chysta na Cerin-Cacin? Dufam ze tam bude dost H-iek poloha je najlepsia aka moze byt uplne v strede slovenska kazdy tam ma blizko Konecne by sme sa mohli stretnut vsetci od BA po KE a spravit daku grilovacku v ramci zrazu...mozno by domaci vedeli zarezervovat aj viacej park miest vedla seba pre hondakov
pozeram ze viac dnova akcoska... to by sa oplatilo aj pre viacerych doist... uvidime ako to bude financne...ale ak mi to vyjde tak ja by som sa tam ukazal...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
No takze lidicky
ja tam budem organizator cize ak by sme sa pozbierali hojny pocet viem zabezpecit park-plac pre nas vsetkych co dojdeme len musime byt niekolko a naozaj so 100% ucastou a potom to vybavim
zdravim vas od nas ide 5 a viac kusov hond, idem ja na prelude, brasko na civicu coupe(Deniz) dvaja kamarati na civicoxh jeden prelude 3G-vymakani jedna CRX 2G a prelude ako mam ja ale 2300motor a CRX del sol targa a ktovie co este zozenieme.DUFAM ZE VAS TAM BUDE VELA HOND.NENECHAJTE SA PREHOVARAT.
No dobehnem aj ja urcite sak to mam 5 minut z domu:)
budem rad ak sa tam zideme vo vacsom pocte...
a inak omaron mohol by si daku zlavu vybavit ak by sa dalo pre clenov honda clubu aj ked len symbolicku ale predsa:D:D:Dmyslim ze by to viacerych potesilo...
ahojte hondaci ..tak som bol na tomto zraze musim sa priznat prvy krat.. ale asi aj posledny som bol trosku sklamany..ze to bolo zle zorganizovane..a tak.ale tak stretol som tam hondakov a pokecal to je zaklad