dalsi diel serialu autoslalom sa bude konat na matadorackom poligone v Puchove... trat velice zaujmava a technicky v niektorych usekoch narocna...
dostatok hojdaciek, ale aj rovnych usekov... celkovo dynamicka a rychla...
kto ide???
teraz sa ukazte slalomari z PK baby... podte sa aj vy porovnat aj s inymi autami ako znacky Honda... aj ked sa jazdi fiat cup... spraqvime si vlastny honda cup... mozno vybavim aj trofeje...
len hlavne pozor na alesa (zatial drzitel tratoveho rekordu s najlepsim casom 1:11,38sec) a laciho...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
pa1ec napísal:matulo, keby si strasne chcel, poziciam ti kiwinu... boli by sme dublery... samo startovne a tak by si si musel zaplatit sam... benzin darujem...
pa1ec napísal:matulo, keby si strasne chcel, poziciam ti kiwinu... boli by sme dublery... samo startovne a tak by si si musel zaplatit sam... benzin darujem...
Myslim ze radsej pojde "na niecom inom ako Honda"
...len to "ine" sa moc na slalom nehodi,ale v zaujme reklamy sa Matko obetuje
...a Palecek,buduci tyzden by si mal mat disky takze stihnes aj ten vrch.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
matulo napísal:na puchov by Mitsu mohlo byt aj celkom vyhovujuce... len aby bolo pripravene na preteky...
mimochodom, ten vikend sa jazdi aj TDC v Bojniciach, kam sme chceli ist... Zvladneme to???
Nezvladneme,zabudol som datum,pojdeme na kopec.Dohodneme sa,
Mitsu bude,disky uz tu budu buduci tyzden a ak nepridu gumy z USA tak kupime nejake komercne ...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
majlo, dufam ze ked pridu disky tak uz bude aj nejaka reklama, nech ich mozem odprezentovat aspon ja v tom puchove...
a nehovoriac o tom ze v ten vikend je aj CTP volumeIV...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO