babo zapamataj si ze, holka, kara a fajka sa nepoziciava..iba v ohrozeni zivotababo napísal:morloq napísal:s Denkou sa nehram, nepoziciam lopatku ani formicky, zla Denka, zla, vybrala nespravny datum![]()
. 24.8. budem totiz sediet v niekolkotonovom stroji smer Palermo. Skoda, tato neucast ma celkom mrzi.
nevadi, pozicaj auto, my Ti ho tam poprehaname![]()
![]()
(ja viem, to by si nam radsej pozical priatelku asi
)
Treningový autoslalom Dunajská Streda,31.8.2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
teraz isli srat len ventilybabo napísal:nieco mi uslo? Ty si znizil dalsi blok?2Bera napísal:skoda ze mam motor nakasu...by som tam isel prevratit auto

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Kto mal zaujem ste mohli pridat hlas.
Nikto nehlasoval,ze ma zaujem.
Nikto nehlasoval,ze ma zaujem.
Naposledy upravil/-a M&R v 14.08.2008, 21:22, upravené celkom 1 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Prislubil si ucast na kedy?Na kazdy jeden termin?Asi na prvy termin ked uz pri vzniku tejto temy si sluboval ucast,vtedy bol stary termin.James napísal:nehlasoval som, neviem preco by som mal, nakolko som prislubil ucast osobne uz pri vzniku tohto napadu, Motre takisto.
Cize minimalne 2 posadky su iste....
Hlasovanie tu bolo preto,lebo sa menil termin tak preto bolo treba hlasovat ci aj na tento termin ma niekto zaujem...chapes mojko..,alebo ti mam vysvetlit este jednoduchsie to tvoje arogantne "neviem preco by som mal hlasovat".
Nehlasuj a "voz" sa potom po sidlisku ...tam sa "mozes predvadzat" ..aj zo svojou arogantnostou...
To hlasovanie tu pre nieco bolo.
Denka chcela dat hlasovat ci niekto pojde po zmene terminu alebo nie,kedze ked som
pozeral poobede tak nikto nehlasoval ,ze ANO,tak som pisal Denke,ze ziaden zaujem,lebo kedze nema net chcela aby som jej do stvrtku dal vediet ci ma niekto zaujem aby to vedela zabezpecit.
Pokial ste sa vy dohodli,ze pojdete aj ked bude ucast minimalna v novom termine tak to tu trebalo napisat,alebo mi dat vediet...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.