ako chcete...ked ma nechcete zobrat tak co uz narobim....
ps:noro nestvi ma ja za tvoje auto nemozem,,sam si si ho |censored|-pokazil sorry uz si teda nesadnem do tvojho auta...ked ta to tak mrzi...
heh to radsej tebe auto nedavat do ruk
H22 killer
Chalani boli ste skveliiiii, peto len tak malo ti chybalo, nabuduce to musis potiahnut az do konca tak ako prve dve jazdy palec, tebe ani to dualne kyvanie mna s jarom nepomohlo, nabuduce skusime iny skanding...a matulo? vsetko chce cvik a cas a na novu babu, ci micku sa tazko zvyka, je to neskrotna bestia
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Denka napísal:Chalani boli ste skveliiiii, peto len tak malo ti chybalo, nabuduce to musis potiahnut az do konca tak ako prve dve jazdy palec, tebe ani to dualne kyvanie mna s jarom nepomohlo, nabuduce skusime iny skanding...a matulo? vsetko chce cvik a cas a na novu babu, ci micku sa tazko zvyka, je to neskrotna bestia
Bolo to uplne super .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Denka napísal:a matulo? vsetko chce cvik a cas a na novu babu, ci micku sa tazko zvyka, je to neskrotna bestia
veru veru... sam som bol prekvapeny, doteraz ta bestia sla vzdy presne tam kam som jej povedal... na tomto slalome som si prvy krat vyskusal jazdu naozaj na limite... brutal, ale dobra skola... nabuduce sa uz polepsim...
vydarena akcia,a aj so sebou som spokojny
5.-ty v mojej skupine a 13.-sty celkovo...
Co dokaze nova spojka a sliky
Este zdvyhnut vykon a budem bojovat o medajlu(alebo zneskodnit superov )