6.1.2007 Bratislava + fotky(7.strana)

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

matis007
Dátum registrácie: 18.12.2006, 11:55
Garáž (1)

Príspevok od používateľa matis007 »

HMT napísal:
czert napísal:ja nemam ani zimne gumy..takze sneh odvolavam na tak dlho ako sa len da
no ved 6.januara je este dost daleko...ak bude fujavica tak mozeme sa ist tak akurat smykat :P
Ked bude fujavica, tak to presunieme do nejakeho kryteho parkoviska a aspon pokecame chvilu, nie :?:
Napr. v Poluse...akoze ideme nakupovat nejake handricky... :D

P.S. Ak nebude dost ludi na ten sprintik (tym myslim okrem mna este jeden),
tak nevadi...

ja by som sa pripojil na ten sprintik, v poslednej dobe ma to zacalo bavit :-) len dufam ze nemas nejaku naslapanu karu s ktorou ma spravis o 3 dlzky :-)
Používateľov profilový obrázok
HMT
HC Team
Dátum registrácie: 21.12.2006, 21:39
Garáž (4)

Príspevok od používateľa HMT »

matis007 napísal:

ja by som sa pripojil na ten sprintik, v poslednej dobe ma to zacalo bavit :-) len dufam ze nemas nejaku naslapanu karu s ktorou ma spravis o 3 dlzky :-)
No,
ja nemam vobec naslapanu karu - ved si mrkni v garazi. Je to obyc sedan 1,5-ka s velmi dllllllllllllllllllllllllllllllhou prevodoukou, co je pri sprinte viac na skodu....
Nie som iniciatorom sprintika kvoli tomu, ze sa citim ako vitaz, ale skor preto, ze som zvedavy, o kolko ma ostatni nechaju... :D

P.S. Aky mas ty motor? V garazi pri afte to nemas napisane.
Otazka plati aj pre ostatnych...
Pribudlo tu par ozaj peknych kar, ale rad by som vedel aj o tych motoroch nieco viac, ci je to VTI alebo bezna 1,3 - uznajte, ze je to velky rozdiel...
Aby sme vedeli s cim mame do cinenia...
Hamlet
czert
Dátum registrácie: 21.12.2006, 21:34
Garáž (1)

sprint

Príspevok od používateľa czert »

no a je to v haji..pekne nam nasnezilo..
minule som sa zastavil na stretku a moc ma to neoslovilo..par tipkov pokukalo auta...potom pofajcili a hajde domov.
ani nejaka ustretovost nebola citit..neva..je mi to fuk
mozno sa vsak stretneme na jar na nejakej rovinke.. ;)
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Re: sprint

Príspevok od používateľa morloq »

czert napísal:no a je to v haji..pekne nam nasnezilo..
minule som sa zastavil na stretku a moc ma to neoslovilo..par tipkov pokukalo auta...potom pofajcili a hajde domov.
ani nejaka ustretovost nebola citit..neva..je mi to fuk
mozno sa vsak stretneme na jar na nejakej rovinke.. ;)
kedy a kde si bol?
matis007
Dátum registrácie: 18.12.2006, 11:55
Garáž (1)

Príspevok od používateľa matis007 »

HMT napísal:
matis007 napísal:

No,
ja nemam vobec naslapanu karu - ved si mrkni v garazi. Je to obyc sedan 1,5-ka s velmi dllllllllllllllllllllllllllllllhou prevodoukou, co je pri sprinte viac na skodu....
Nie som iniciatorom sprintika kvoli tomu, ze sa citim ako vitaz, ale skor preto, ze som zvedavy, o kolko ma ostatni nechaju... :D

P.S. Aky mas ty motor? V garazi pri afte to nemas napisane.
Otazka plati aj pre ostatnych...
Pribudlo tu par ozaj peknych kar, ale rad by som vedel aj o tych motoroch nieco viac, ci je to VTI alebo bezna 1,3 - uznajte, ze je to velky rozdiel...
Aby sme vedeli s cim mame do cinenia...
ja mam 1,8 VTi
Hondaman
Dátum registrácie: 18.12.2006, 6:35
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Hondaman »

Tu dvojfarebnu?Tak to viem, kery si :wink:
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

tak na buduci tyzden je stretko....ak nebude snezit prsat a podobna kalamita...tak to bude na parkovisku kaufland BA o 21:30..ak chcete stretko skorej tak mozeme ist ktej starej ikei..
ak bude prsat a pod....tak sa to bude konat na parkovisku pod tescom lamac uplne vzadu pri vyhode na pravo o 21:30... dufam ze kazdy pochopil :)
HMT
HC Team
Garáž (4)

2Bera napísal:tak na buduci tyzden je stretko....ak nebude snezit prsat a podobna kalamita...tak to bude na parkovisku kaufland BA o 21:30..ak chcete stretko skorej tak mozeme ist ktej starej ikei..
ak bude prsat a pod....tak sa to bude konat na parkovisku pod tescom lamac uplne vzadu pri vyhode na pravo o 21:30... dufam ze kazdy pochopil :)
Ty nemozes o druhej na obed? Preco tak neskoro vecer? Ved je sobota...
Hamlet
morloq
Garáž (1)

Navrhujem, skusme to tentokrat cez den a uvidime aka bude ucast. Zatial sa totiz osvedcili iba neskore vecerne hodiny. Takze sa vyjadrite komu vsetkemu by to viac bodlo o 14:00 parkovisko stara IKEA cez hllasovanie, ktore som pridal..
Podla vysledku v piatok mozme urobit sobotne stretko poobede alebo vecer, Hlasujte! :)
2Bera
Garáž (4)

mozem ked kolvek..len raz som to chcel skorej a vtedy kazdy namietal tak preto sa chodilo tak neskorsie...inac ked to cete skorej tak jedine stara ikea
vlado13
Dátum registrácie: 01.01.2007, 19:45
Garáž (2)

Re: 6.1.2007 Bratislava

Príspevok od používateľa vlado13 »

Daj vediet či sa to bude konat moj kontakt crx@atlas.sk
2Bera
Garáž (4)

stretko bude urcite..len ked bude prsat alebo daco pod tak to bude v lamaci....len nevim ci o tej 14:00 ci vecer...to nech rozhodnu ostatny..neze tam zase dojdem a budeme 3ja...
HMT
HC Team
Garáž (4)

2Bera napísal:stretko bude urcite..len ked bude prsat alebo daco pod tak to bude v lamaci....len nevim ci o tej 14:00 ci vecer...to nech rozhodnu ostatny..neze tam zase dojdem a budeme 3ja...
Ja pridem urcite...
Myslim, ze hlasovanie by sme mohli uzavriet v piatok vecer.

Dovtedy by mohli potvrdit prichod vsetci, ktori mozu. Mne sa tam tiez nexe drbat, ak nas bude malo...napr. 2ja

Mozete napr. pisat poradove cislo potvrdenia - a vsetci budu vediet, kolko ludi pride.

Ze takto:

1. HMT
Hamlet
peto009
Dátum registrácie: 20.12.2006, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peto009 »

Pridem aj ja ,ale trochu neskor,bo o 14:00 len končim v robote

2.peto
morloq
Garáž (1)

Presne ako pises HMT, hlasovanie sa konci v piatok vecer, potom bude automaticky uzavrete. Podla jeho vysledku sa mozete orientovat, zatial to vyzera na tu 14-tu hodinu.
Zamknuté