PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
celkom chapem, naprd miesto, tma, bordel, no nevybral som na 1x spravne, ale malo to svoje dovody.peterVti napísal:hmmm bol som prvy krat a som dost sklamanykeby som niekoho poznal mozno by bolo lepsie
Plan bol dohodnut nieco lepsie, zachytil som navrhy
1. Parkovisko vedla BBC IV, pri kruhaci
2. IKEA oprotii OC Avion, vjazd pre kamiony do skladov z pravej strany, svieti sa tam do 22,00
3. pod mostom Lafranconi
dalsie?
Naposledy upravil/-a morloq v 10.10.2008, 13:07, upravené celkom 2 krát.
Hej,mas pravdu
,chyba tam uzsi kontakt.Pokecat,zoznamit sa.
Aj moja chyba.Nabuduce zoberiem Mareka a ostatnych a obehame vas nech sa pozoznamujeme.
Mozno by bolo dobre aj nejake kofola stretko,tam sa lepsie zoznamuje.
Mozno by bolo dobre robit nejaku prezencnu listinu ako kedysi
a supli by sme to sem,tymto by sa dostali do povedomia aj novi a nestali by opodial
.
Aj moja chyba.Nabuduce zoberiem Mareka a ostatnych a obehame vas nech sa pozoznamujeme.
Mozno by bolo dobre aj nejake kofola stretko,tam sa lepsie zoznamuje.
Mozno by bolo dobre robit nejaku prezencnu listinu ako kedysi
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
jaaaaj lebo ja som popletena, ja som bola cely den na interi na pro racingu a som myslela ze je zraz len o osmej....
a tak som aj s navstevou prisla neskoro, s tym, ze mi oznamili,ze sa odchadza inam.
Zavelila som odchod
Cesta na miesto cislo 2 bola chaoticka
a obdivujem tych,ktori drzali snami krok celou cestou a prepacte ti, ktorym sme ,,usli,, resp.sa im stratili...
a tak som aj s navstevou prisla neskoro, s tym, ze mi oznamili,ze sa odchadza inam.
Zavelila som odchod
Cesta na miesto cislo 2 bola chaoticka
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
niktopeterVti napísal:...kto to tam mal vcera pod palcom ale take chaoticke mi to pripadalo az potom prisla nejaka slecna nieco zakricala som ani nerozumel a vsetci odisli
A viem, co znamena prist medzi cudzich ludi, jednoducho sa natlac do nejakej skupinky a ides