PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Ja by som bol za niekde kde je viac svetla a je to priestranejsie,nieco ako tesco petrzalka od terna...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
PaloMFC
Partner HondaClubu 5/2013
Dátum registrácie: 19.02.2008, 20:19
Garáž (1)

Príspevok od používateľa PaloMFC »

peterVti napísal:no toto bol moj druhy zraz alebo schodzka alebo coto je :D a zatiel som sa rozpraval mozno s 3-4 ludmi a z toho dvaja boli vcera. neviem mozno som cakal trochu viac alebo tak ze sa niekto pristavy pokecame zoznamime tazko sa ide medzi ludi ktory sa poznaju . :roll: ale hondicky boli pekne :lol:
ahoj, to más v pohode, máš to dobre, aspon máš hondu, máš o čom točiť rec, ale viem o čom hovoriš, ja som bol takto na prvom zraze tiež podobne na tom a to som uz par ludi znal, zas ale včera sa to rozšírilo, ta kofolka bola vyborná vec, verim ze si tam viacerí v pohode pokecali, takže kofolku a večera združuje ludí..
peterVti
Dátum registrácie: 23.06.2008, 10:31
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peterVti »

to akoze ma chces pozvat na veceru ? :D vies ale ja nikoho nepoznam dvoch ludi z caratu III inac vcera dalsich dvoch ale neviem tuto v trnave aj neviem ci niekto je z HC. ako poznam dvoch chalanov co maju vti tu u nas ale ty su neni v HC tak to musim chodit do BA aby bolo aspom nieco
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

peterVti napísal:to akoze ma chces pozvat na veceru ? :D vies ale ja nikoho nepoznam dvoch ludi z caratu III inac vcera dalsich dvoch ale neviem tuto v trnave aj neviem ci niekto je z HC. ako poznam dvoch chalanov co maju vti tu u nas ale ty su neni v HC tak to musim chodit do BA aby bolo aspom nieco
35ludi ma v bydlisku napisane TT/trnava(sice to moze byt aj okolie)...tak hadam sa dakto uz najde :wink:
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
peterVti
Dátum registrácie: 23.06.2008, 10:31
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peterVti »

35ludi ma v bydlisku napisane TT/trnava(sice to moze byt aj okolie)...tak hadam sa dakto uz najde :wink:[/quote]

este som nikoho nestretol
MaroK
Dátum registrácie: 20.02.2008, 20:39
Garáž (4)

Príspevok od používateľa MaroK »

Ja som tam tiez vcera bol s kamosom ktory ma tiez Hondu ale prisili sme mojim autom , on bol prvykrat bol zvedavy tak som ho zobral ale tiez bol sklamany ved nikoho nepoznal a cakal viac , proste ho to tam nebavilo a pochybujem ze este niekedy pride :-P . Strasne sa mu zapacili ale tie dve cervene crx , nebyt tych dvoch chalanov ani ja neviem co by som tam robil :P
Nakoniec povedal podme nebavi ma totu tak sme isli ... nechcel som aby kvoli mne cakal. Co sa tyka mna , tiez asi ostanem pri tych vacsich zrazoch ala. Lafranconi aj ked , ani tam ma to niak extra nebavilo , hlavne frajerku :roll:
Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok
Moklok
Dátum registrácie: 23.04.2008, 18:46
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Moklok »

ja by som bol aj za kaufland tam to bolo super
Papek
Moderátor
Dátum registrácie: 09.09.2007, 13:13
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Papek »

lenze kaufland je otvoreny do desiatej, takze tam bude dost aut a aj ludi

Petrzalske hypertesco tiez neni zly napad, to parkovisko je plne snad len na vianoce a na velku noc, inac vzadu pri terne je miesta az az... ale zase je to od ruky ostatnym napr. z Dubravky alebo Ruzinova, ono najidealnejsie by bolo nieco v tej lokalite ako bolo vcera pod mostom a zaroven daco take ako je parkovisko pri hypertescu - svetlo, vela miesta na parkovanie
Obrázok
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
PaloMFC
Garáž (1)

peterVti napísal:to akoze ma chces pozvat na veceru ? :D vies ale ja nikoho nepoznam dvoch ludi z caratu III inac vcera dalsich dvoch ale neviem tuto v trnave aj neviem ci niekto je z HC. ako poznam dvoch chalanov co maju vti tu u nas ale ty su neni v HC tak to musim chodit do BA aby bolo aspom nieco
ja pozyvam ty platiš, aby to bolo vyvazené.. ale hej pozyvam ta k sobotnajšej večeri čo sa planuje. začiatky byvaju tazšie, vtedy to chce najst spoločnu reč.. tak ako ja s komarom napr. včera.. najprv sa priplichtiš, potom sa zapojiš, tot moja tajna technika pridružovania sa.. je to iné osobne ako takto na fore, ale kto neskuša, neposuva sa dalej.. takže nabuduce kludne oslov trebars aj mna.. a pomôžem ta začlenit do kolektivu ako budem môct.. a tot posledna veta plati nielen pre teba, ale pre každeho kto by mal obdobný pocit..
Papek
Moderátor
Dátum registrácie: 09.09.2007, 13:13
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Papek »

vcera dakto spominal, ze neni odveci pri predstavovani sa povedat aj nick z fora, tak si clovek hned spomenie, aaa, jasne, vcera sme sa na fore bavili o tom komixe 8) atd. ... potom sa to hned rozbehne
Obrázok
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
PaloMFC
Garáž (1)

Papek napísal:vcera dakto spominal, ze neni odveci pri predstavovani sa povedat aj nick z fora, tak si clovek hned spomenie, aaa, jasne, vcera sme sa na fore bavili o tom komixe 8) atd. ... potom sa to hned rozbehne
papek tak ti poviem ze mne ani nicky nepomohli xi bolo ich kusok viac a sa mi to pomiesalo. resp. vačšinu som zabudol, ak som s niekym nedebatil dlhšie.. a tie niccky spominal matul0 aby sme ich používali..
matoxba
Dátum registrácie: 19.08.2007, 8:46

Príspevok od používateľa matoxba »

matulo napísal:ako sa vam pozdavalo miesto druhej zastavky - na parkovisku za Apollo BC?
myslim ze tam to bolo vcelku fajn,dost miesta,lahky pristup,dokonca pumpa hned vedla(nejake to nudzove pitie,bageta...).Len by to chcelo ist kuknut aj okolo tej 19:00 ako je to tam obsadene v tomto case...
osobne mne je to uplne jedno ci budu zrazy v Lamaci alebo vo Vajnoroch...za fajn ludmi dojdem kamkolvek :wink:
peto009
Dátum registrácie: 20.12.2006, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peto009 »

matulo napísal:ako sa vam pozdavalo miesto druhej zastavky - na parkovisku za Apollo BC?
..neviem kde myslis...skus upresnit-rozpisat,popr. mapka....

peterVTI-urob to ako ja ...vtirni do neakej skupinky,pozoznamuj sa aj ked si nezapamatas mena,nevadi,ale si uz v skupinke a zapajas sa do debaty.....
Urobis to na kazdom stredku a za chvilu sa s kazdym poznas :wink:
.....lude4ever.....
PuLo
Dátum registrácie: 21.12.2006, 15:31

Príspevok od používateľa PuLo »

Veru, tak to treba presne spravit, ja este doteraz nepoznam GRO celeho klubu, taky peto009, videl som ho vela krat, ale nedostal som sa k tomu aby som s nim pokecal :)
Cize nabuduce Ta mam na muske, neujdes mi :D
Rodom
Dátum registrácie: 19.02.2007, 13:53
Garáž (5)

Príspevok od používateľa Rodom »

peterVTi: ja chodim do TT do skoly, tak sa mozme niekedy stretnut a pokecat ;) kludne napis SS a mozme sa dohodnut.
Napísať odpoveď