Japan & BMW - 25.10.2008

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Pridem...

si zajazdit s autom...
10
18%
ukazat auto...
10
18%
sa len pozriet...
17
31%
Nepridem vobec.
18
33%

Celkom hlasov: 55

Fullpull
Dátum registrácie: 08.01.2007, 15:58
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Fullpull »

Len sa chcem opýtať či bude vyhradené aj nejaké miesto pre návštevníkov, resp. pre tých ktorý prídu len pozrieť na iných značkách áut ako Japonských ???
Používateľov profilový obrázok
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

urcite ano:) myslime na vsetkych a nebudes jediny nejaponec:)
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Fullpull
Garáž (2)

Denka napísal:urcite ano:) myslime na vsetkych a nebudes jediny nejaponec:)
HEEEEEEEEJ ja som Japonec a to už pekne dlho :lol: :lol: :lol: ja som sa len pýtal lebo chalani od nás sa chcú isť pozrieť a nevedeli či budú mat kde zaparkovať. :wink:
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

inak ludia... tym ze platia len ty ktory pridu autom a divaci nie, neodradime tych ktory by prisli autom ale radsej ho nechaju na ceste a dojdu peso ako divaci aby nemuseli platit???
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Nic ine nam neostava,lebo nevieme nafuknut paddok,ide o to aby ludia prisli jazdit.,alebo vystavovat,treba to vyuzit.
Pre tych co sa pridu len pozriet je parkovisko oproti vchodu.
Treba prist za kazdeho pocasia jazdit,lebo kde inde sa naucite bezpecne ovladat auto napr.ked bude prsat?
Teraz sa pridite ukazat ako viete jazdit,teraz sa pridite vyblaznit,naucit,vyskusat...
Mozete sa vyjazdit do vecera za 350,sk..co je neskutocna cena ked porovname napr.s autoslalomom za 4 jazdy,okrem toho ani 150,-sk nie je tak vela.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
matis007
Dátum registrácie: 18.12.2006, 11:55
Garáž (1)

Príspevok od používateľa matis007 »

Majo&Rado napísal:....okrem toho ani 150,-sk nie je tak vela.
jazdyt sa nechystam a na to aby som parkoval auto v areali za 150,- si myslim je vcelku dost :wink:
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Ano,ak by to bolo len parkovanie.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
pa1ec
Garáž (1)

Majo&Rado napísal:Ano,ak by to bolo len parkovanie.
citim v tom naozaj nejake prekvapko a vernostne... :lol:
NO Obrázok
Obrázok
Denka
HC Team

Matis to nieje 150sk len za parkovanie, tym,ze vstupis do arealu sa menis :) na vystavovatela a ten ako nam je uz zname ma v cene aj prasiatko :)
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
pa1ec
Garáž (1)

inak kuknite komunikaciu na swist klube... hlavne HC Team
NO Obrázok
Obrázok
matis007
Dátum registrácie: 18.12.2006, 11:55
Garáž (1)

Príspevok od používateľa matis007 »

Denka napísal:Matis to nieje 150sk len za parkovanie, tym,ze vstupis do arealu sa menis :) na vystavovatela a ten ako nam je uz zname ma v cene aj prasiatko :)

vystavovat nemam co, len som chcel aby bolo viacej H-ciek pokope :wink: Kazdopadne pridem pozriet a este uvidim ci budem parkovat vonku alebo vnutry.
Fullpull
Garáž (2)

No ja myslím že tých „150Sk“ je úplne v pohode, takže ak prídem určite pôjdem medzi ostatných Japoncov :D :wink:
tunerkoBB
Dátum registrácie: 27.04.2008, 15:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tunerkoBB »

inak ide aj niekto z BB a okolia??? zatial idem ja a xtp
VlooMan
Dátum registrácie: 27.07.2008, 14:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa VlooMan »

Chlapi (a zeny), Rozumiem tomu spravne ze ak si zaplatim 350Sk musim sutazit v jednej z tych kategorii? Nemozem si len prijst zajazdit a ziskat skusenosti v slalomarceni? (z hlavneho oznamenia to nie je jasne ale Majo&Rado pisal nieco v tomto duchu) Takze ako to je?
Denka
HC Team

VlooMan napísal:Chlapi (a zeny), Rozumiem tomu spravne ze ak si zaplatim 350Sk musim sutazit v jednej z tych kategorii? Nemozem si len prijst zajazdit a ziskat skusenosti v slalomarceni? (z hlavneho oznamenia to nie je jasne ale Majo&Rado pisal nieco v tomto duchu) Takze ako to je?
No predpoklad je taky, ze najprv sa odjazdia preteky- teda merane a platene jazdy autoslalomu a potom ked ostane cas a svetlo, voooobec sa nebudeme branit tomu, aby ste si to vyskusali kto len chcete a ako len chcete...aj ked nic by si nedal za to, aby si to skusil aj sutazne :) mozno si sikovny a nikdy nevies... :wink:
Obrázok
Napísať odpoveď