no Ikea neni zlý nápad, ale je tam rampa a strážia to tam SBS... minule ma tam nahánali po parkovisku ked som sa tam bol šmýkať... teda aspom minulú zimu to tak bolo
rampa? No je to mozne, nie je to uz nahodou sukromny pozemok? Myslim, ze tam chcu nieco stavat.
Ja mam este jedno miesto v zalohe v pripade dobreho pocasia, je to OMV pumpicka, vypadovka na ZA, posledna pumpa na dialnicnom obchvate.
Naposledy upravil/-a morloq v 03.01.2007, 15:00, upravené celkom 1 krát.
neni tam nijaka rampa ani nic podobne..
pred dvoma tyzdnami som sa tam bol smykat a poho..no problemo
este nam tam aj dosli policajti povedat ze EHM mozte tu kludne byt ale nie o 22:30 lebo rusite nocny klud ze dojdite zajtra...ak vratnik-mlady chalanko co si to tiez rad pozrie dovoli tak si mozes robit co chces..
czert napísal:neni tam nijaka rampa ani nic podobne..
pred dvoma tyzdnami som sa tam bol smykat a poho..no problemo
este nam tam aj dosli policajti povedat ze EHM mozte tu kludne byt ale nie o 22:30 lebo rusite nocny klud ze dojdite zajtra...ak vratnik-mlady chalanko co si to tiez rad pozrie dovoli tak si mozes robit co chces..
Keby tak do soboty napadlo par milimetrikov snehu - by sme sa aj potesili nie?
To by som aj kameru zobral...
No, ked bude dost ludi, zoberiem ju tak ci tak...
Hondaman napísal:Takze sobota o 14:00 pred starou ikeou. Ked ne Ikea tak pumpa.Uz som nebol 100 rokov. Teraz dojdem aj keby co bolo.
Pozor! Ta pumpa bol len navrh, v pripade, ze by bol problem pred IKEA. Je to predsalen trosku od ruky a realizovatelne len v pripade dobreho pocasia. Takze zatial podla hlasovania plati stara IKEA alebo Tesco Lamac (v pripade zleho pocka) o 14:00.
Hondaman napísal:Takze sobota o 14:00 pred starou ikeou. Ked ne Ikea tak pumpa.Uz som nebol 100 rokov. Teraz dojdem aj keby co bolo.
Pozor! Ta pumpa bol len navrh, v pripade, ze by bol problem pred IKEA. Je to predsalen trosku od ruky a realizovatelne len v pripade dobreho pocasia. Takze zatial podla hlasovania plati stara IKEA alebo Tesco Lamac (v pripade zleho pocka) o 14:00.
a kde je ta stara ikea? povedz mi ulicu nech si to mozem najst na mape, lebo ja neviem kde to je.
aha uz viem kde to je, to je kusok od nasho kauflandu. pokusim sa dojs ale neviem ako mi to vide, lebo idem asi v sobotu rano do wiedne a neviem kedy pojdem spat.
no tak servuste šeci vidím že asi príde zopár ludí tak počítajte s dalšou hondou lebo ukážem sa aj ja o 14:00 takže sledujme forum nech vieme kedy kde a ako