Honda Klub Morava vás zve na Honda sraz Vyškov 21.4.2007

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

morloq napísal:Ja to asi vezmem na otocku, ale ked bude moc dobre, tak prespim pod zadnym blatnikom... :)
a chlastat bude kto? treba pekne zobrat so sebou nahradneho vodica/vodicku a prespat na mieste nech si auta neogrcame... :)
Henges
Dátum registrácie: 26.02.2007, 21:03

Príspevok od používateľa Henges »

Tak hotel se ještě zjišťuje. Snad zítra to už budu vědět ;-) Hned dám vědět co a jak.
Honda civic 3D 6g.
Obrázok
matulo
HC Team
Garáž (3)

2 henges: este sa raz opytam ako blbecek: na sobotny vecer sa planuje aj nejaky spolocensky program? alebo je to len na nas ako sa dohodneme?
maroz
Dátum registrácie: 24.12.2006, 13:31
Garáž (1)

Príspevok od používateľa maroz »

akože to si musíme objednať hotel? moreee šak ja že dojdeme a spíme ne?,,uhmm a k tomu vodičkovi vodičke ja už mám vybavené tak dufam že nezmení svoju výpoved na poslednú chvílu aby sa dalo čo to potom uhnuť na diskoške v hotelovom zariadení jako Henges spomínal:D
NH-0 championship white EK9
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
matulo
HC Team
Garáž (3)

maroz napísal:akože to si musíme objednať hotel? moreee šak ja že dojdeme a spíme ne?
akoze chces spat ako marek pod blatnikom? alebo v tom hoteli?
vies, ono ked bookujes vopred, su aj trochu ine ceny obcas... navyse sa ti lahko moze stat ze hotel bude plny, alebo ze bude volna iba najdrahsia izba... ale ono je to aj o cloveku, ja osobne nemam rad veci ktore nie su aspon zlahka naplanovane...

pokial ide o vodicku, ja zatial nemam (aspon nie potvrdenu)... hlasi sa nejaka? :)
maroz
Garáž (1)

šak jasne že v hoteli ale tak noo,,vieš ako toe ani nevieš kto ide jako sa poide a rezervovať hotel? aj ked asi toe jedno aj keby sme išli len dvaja tak rezervovať možme,,toe pravda,,treba posuriť hengeho nech vybaví teda rezervations:D lebo pod blatnikom sa mi nechce spať:D
AHcTT
matulo
HC Team
Garáž (3)

maroz napísal:šak jasne že v hoteli ale tak noo,,vieš ako toe ani nevieš kto ide jako sa poide a rezervovať hotel? aj ked asi toe jedno aj keby sme išli len dvaja tak rezervovať možme,,toe pravda,,treba posuriť hengeho nech vybaví teda rezervations:D lebo pod blatnikom sa mi nechce spať:D
kazdy si bookuje hotel sam za seba... ;) islo mi len o to, aby sa nestalo ze booknem, budem chciet prespat a budem jediny -- ostatni sa pohrnu v kolone domov o 10 v noci...
ja este pre zmenu cakam na vyjadrenie potencialnej spolujazdkyne... :)
maroz
Garáž (1)

ja spim urcite,,ved je to blbost ist dom odtial,,aj skoda by som povedal,,takze ja a kamos ak teda sa nerozmysli tak budeme spat urcite,,
AHcTT
matulo
HC Team
Garáž (3)

maroz napísal:takze ja a kamos ak teda sa nerozmysli tak budeme spat urcite,,
berete dvojku s manzelskou postelou? :)
tuningfans
Dátum registrácie: 13.04.2007, 6:27
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tuningfans »

maroz napísal:ja spim urcite,,ved je to blbost ist dom odtial,,aj skoda by som povedal,,takze ja a kamos ak teda sa nerozmysli tak budeme spat urcite,,

maroz heh nerozmyslim, uz sa tesim ako decko na ten zrazik...toho vodica si myslel mna?
BAD-ANGEL
Dátum registrácie: 25.02.2007, 15:40

Príspevok od používateľa BAD-ANGEL »

matulo napísal: ja este pre zmenu cakam na vyjadrenie potencialnej spolujazdkyne... :)
ty sa nebojis vlozit svojho milacika zene do ruk?? xixi :lol:
Žijeme len raz, tak žime nadoraz!
matulo
HC Team
Garáž (3)

BAD-ANGEL napísal:ty sa nebojis vlozit svojho milacika zene do ruk?? xixi :lol:
Neverila by si, ale tejto babe by som sa auto do ruk zverit nebal... :P koniec koncov, mam byt na sedadle spolujazdca, co tam po aute... :)
BAD-ANGEL
Dátum registrácie: 25.02.2007, 15:40

Príspevok od používateľa BAD-ANGEL »

matulo napísal:
BAD-ANGEL napísal:ty sa nebojis vlozit svojho milacika zene do ruk?? xixi :lol:
Neverila by si, ale tejto babe by som sa auto do ruk zverit nebal... :P koniec koncov, mam byt na sedadle spolujazdca, co tam po aute... :)
A ktora je ta vyvolena??? hehe :lol: jasne keby nieco mas tam airbag haha :D
Žijeme len raz, tak žime nadoraz!
matulo
HC Team
Garáž (3)

BAD-ANGEL napísal: jasne keby nieco mas tam airbag haha :D
myslim ze keby nas uz nieco nabralo (alebo naopak), pri pevnosti starsich civicov by mi to uz bolo jedno... u bab je to ineee... :))
maroz
Garáž (1)

tuningfans napísal:
maroz napísal:ja spim urcite,,ved je to blbost ist dom odtial,,aj skoda by som povedal,,takze ja a kamos ak teda sa nerozmysli tak budeme spat urcite,,

maroz heh nerozmyslim, uz sa tesim ako decko na ten zrazik...toho vodica si myslel mna?
no pokial sa večer rozšupneme tak potom asi budeš v nedelu šoferovať domov :D vitaj ani som nečaka že tu sravíš registračku pred tým ako kupiš H,,ale šak v Irsku na nu zarobíš:D
AHcTT
Zamknuté