otec tam kupoval pred 2 rokmi acco. skusenosti s predajom pozitivne. predajcovia su mili a ustretovi. co sa tyka servisu tak praca technikov bez problemov. moj civic tam uz par krat bol a tiez acco ked nejaky dobrak sa vedla sa ucil cuvat(ale nastastie len lakovanie a striekanie)....
co by som ale rad spomenul..... cca pred rokom tam vymenili prijmacieho technika. ten co tam bol predtym tak bol vyborny. co poznam ludi z bb, tak len same pochvaly nanho. tento novy ale, to je ine kafe.... osobne proti nemu ako cloveku nic nemam, ale on sa zrejme do toho co robi nerozumie. isiel som na prehliadku, vramci servisnej kampane(dovtedy to bolo zadara), ako tam on prisiel tak mi to chcel uctovat.... ale len chcel..... objednate si diel, samozrejme ze pride iny..... spytate sa na cenu dielu, samozrejme ze povie inu.... atd....
podla mna honda v bb ma (mala) dobre meno..... on jej ale neprispieva.... viem o chalanoch co sa tam vy.rali chodit kvoli nemu.... ze to aj tak domota...
ale pokial ide u kupu auta, ako som spominal je to prijemna a bezproblemova zalezitost, pretoze do tej on nezasahuje......
PS: opakujem, je to mily chlapik a nic proti nemu... len by mal byt trochu schopnejsi.....