TDC do vrchu pezinska baba 8.-9.05.2009

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

PuLo
Dátum registrácie: 21.12.2006, 15:31

Príspevok od používateľa PuLo »

pa1ec napísal:tak mozno phaeton, mozno typeR... este sa sam neviem rozhodnut ci dam prednost kludnej pohodlnej jazde na BIG limuzine, alebo pri novom cestnom zakone budem dalej provokovat a zivit panov v zelenom, popripade bielomodrom... :twisted: :twisted: :twisted:
Tak preto tie otazky o par klikov inde ohladne coupe, smrdi to jeho predajom alebo Ta oslovil nejaky sponzor? :)
babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Príspevok od používateľa babo »

pa1ec napísal:tak mozno phaeton, mozno typeR... este sa sam neviem rozhodnut ci dam prednost kludnej pohodlnej jazde na BIG limuzine, alebo pri novom cestnom zakone budem dalej provokovat a zivit panov v zelenom, popripade bielomodrom... :twisted: :twisted: :twisted:
ako ked si kupit limuzinku, vyslovene luxury car, tak vsetko len nie Phaeton :) Neviem S kladu, LEXUS LS, quattrporte :) ale Phaeton bleeeee . Prerasteny passat co nie je nicim zaujimavy :)
PetoJDM01
Dátum registrácie: 05.01.2009, 8:06

Príspevok od používateľa PetoJDM01 »

Inak kto ide Jahodnu v Kosiciach 5 - 7.6 2009? ...velmi dobra trat
http://www.youtube.com/watch?v=cWMIMkt-vr8 :wink:
MB2 & MA8 owner.
peto009
Dátum registrácie: 20.12.2006, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peto009 »

PetoJDM01 napísal:Inak kto ide Jahodnu v Kosiciach 5 - 7.6 2009? ...velmi dobra trat
http://www.youtube.com/watch?v=cWMIMkt-vr8 :wink:
Dalekooo.......
.....lude4ever.....
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

No kto ide na Babu ? O 3týždne ju tu máme :lol:
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Pozerat a povzbudit vas urcite ideme :) .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

no ale ako to vidim ja... 8meho je aj slalom v puchove... takze je to na povazenie, ci ist radsej dva dni babu abo len jeden den a jeden den slalom...
i ked startovne na babu/den je 50€ a na slalom len 25€, ale zas baba ma 5,1km trat oproti cca 1,1km puchov, takze zajazdit by som si zajazdil viac ked dam pomer 50€=4x5,1km a 25€=4x1,1km... a navyse cesta puchov je cca 150km takze baba vychadza v podstate lacnejsie... ale zase na druhej strane, vetsina favoritov zo slalomu pojde asik radsej ten kopec, takze by som mozno mohol konecne aj nieco vyhrat... :P
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
p_petricek
Dátum registrácie: 02.03.2009, 22:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa p_petricek »

uz mam volno v robote vybavene, povzbudzovat dojdem urcite..:)
Accord 2.0i Vtec
..s tehotnou priatelkou nemozes jazdit tak rychlo..
vticko
Dátum registrácie: 23.10.2008, 6:09
Garáž (1)

Príspevok od používateľa vticko »

pa1ec, xces si zajazdit a uzit poriadnu palbu abo vyhrat nahancku pomedzi kuzelky? :wink: AS berem ako predpripravu na tdc, kde v bezpeci odskusas techniku a svoje reakcie, pricom v tdc uz nejde o fazulky, ale o zivot a poriadnu davku adrenalinu pokial ides na maximum svojich moznosti a moznosti auta.. :wink:
pa1ec
Garáž (1)

no ibaze moznosti mojeho auta su asi take ze radsej pojdem asik najprv medzi kuzelky... pokial nevymenim podvozok, na kopec pojdem aj tak len rekreacne...
NO Obrázok
Obrázok
vticko
Garáž (1)

no inak podla foto co som pozeral z trate z PN, tak ten podvozok sa ti tam pyta dost :lol: Inak zrusili Jankov vrsok v tdc, az mi do plaču ostalo.. :cry:
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

Ejha, Pali, to už velmi kalkuješ z Euri :lol:
Ja dám prednosť určite kopcu ako slalomu, pre mna je proste kopec a celovíkendová zábava a atmosféra na nom číslo 1 8)
Preto slalom neberiem ani nejak vážnejšie...
Už som zohnal druhé sliky velmi málo jazdené, strednú zmes Matador D13 a tento rok pojdem na 14" kolesách, uvidíme čo to povie na časoch, v každom prípade ešte budem tažší o rám, ktorý ideme robiť asi budúci víkend...
Na Babe si chcem splniť aj môj zimný záväzok, spraviť Babu za čas 2.50 :P
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
pa1ec
Garáž (1)

inak rozmyslam nad tym ze pojdem babu... a rad by som si splnil sen s casom niekde okolo 3:00min... ale na seriovych gumach... najlepsi cas z mynula som mal 3:19 tusim...
NO Obrázok
Obrázok
vticko
Garáž (1)

moj sen na babe je nerozvesit auto po stromoch :lol:
babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Príspevok od používateľa babo »

pa1ec napísal:inak rozmyslam nad tym ze pojdem babu... a rad by som si splnil sen s casom niekde okolo 3:00min... ale na seriovych gumach... najlepsi cas z mynula som mal 3:19 tusim...
A Ty si vlastne tie team dynamics a slicky predal? 3:00 na seriovych gumach s tym autom, to by asi bola slusna vrazda :)
Napísať odpoveď