takze ja som mimo...
mam ine povinnosti cez weekend...
este cakam do zajtra co a ako sa vyklube a vo stvrtok bud ostanem na startovacej listine alebo budem odtial vymazany...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
Presne tak , v sobotu mám byť poobede na Orave, idem pre CRX, malo to byť už dnes doobeda ale sa zmenili plány,kua len rozmýšlam, že ešte doobeda do 12tej tam na slalome viem byť, ale potom budem museť odísť.. Oplatí sa mi to vôbec?
MUGEN1 napísal:Presne tak , v sobotu mám byť poobede na Orave, idem pre CRX, malo to byť už dnes doobeda ale sa zmenili plány,kua len rozmýšlam, že ešte doobeda do 12tej tam na slalome viem byť, ale potom budem museť odísť.. Oplatí sa mi to vôbec?
do dvanastej sa ti to neoplati... to by si stihol tak treningovu a mozno jednu ostru...
NO
mugen, zavolaj marosovi a opytaj sa ho ci by si mohol odjazdit do 12hod vsetky jazdy, ze nie hned po sebe, lebo to by vela ludi protestovalo, ale ze tak nejak kazde 20te auto.. mozno ti vyjdu v ustrety 0908400999 - maros
to mu nedovolia... ja som potreboval ist v trebaticiach poslednu jazdu trosku skorej a nepustili ma... takze mooooc pochybujem...
inak som sa odhlasil z pretekov v stredu a dnes mi volal maros ze ty, cize ja, vies o tom ze si vyhral ten VIP??? kokso take stastie, len skoda ze sakra nemozem...
NO