Uzavretie Pezinskej baby
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Uzavretie Pezinskej baby
caute...mam taky napad, kedze dokazem dat uzavriet pezinsku babu tak by sme si mohli spravit akoze nejake preteky do vrchu...zavolat este nejake kluby napr.: BMW klub......spravili by sme si pekny den alebo 2dni to by bolo na dohode...dalo by sa to uzavriet nejak v maji,ked je uz tak teplejsie...co vy nato?isli by ste???
Nejde o to, čo riadite. Dôležité je, ako to riadite!
podla mna je to nerealne,ale ak sa to da tak som za...
Preco dalsie kluby?lebo to nebude lacne...,ale kludne mozes doplatit prenajom na vsetky akcie kde volame aj dalsich aby sme tu akciu uzivili nejakou ucastou...
.Treba vsetko poplatit.
Este k tej babe,zda sa mi to nerealne,lebo napr.ked boli zavody do vrchu a bola baba uzavreta do 18.0 co uz bolo vela tak sa musela uvolnit aj ked nemali niektori odjazdene,je to dost frekventovana komunikacia a osobne neverim,ze by sa to dalo,ak hej vela vybavovania(oficial.ziadosti),vela penazi,asistencia policajtov,zachrannej sluzby...,lebo neverim,ze by ju uzatvorili kvoli nejakej neoficialnej akcii len tak...
Mozno sa mylim a si fakt dobry
,ale ja osobne si myslim,ze je to nerealne.
Ak to dokazes tak cely HC team ti je k dispozicii a mozeme spravit akciu,pomozeme ako sa len bude dat.
Preco dalsie kluby?lebo to nebude lacne...,ale kludne mozes doplatit prenajom na vsetky akcie kde volame aj dalsich aby sme tu akciu uzivili nejakou ucastou...
Este k tej babe,zda sa mi to nerealne,lebo napr.ked boli zavody do vrchu a bola baba uzavreta do 18.0 co uz bolo vela tak sa musela uvolnit aj ked nemali niektori odjazdene,je to dost frekventovana komunikacia a osobne neverim,ze by sa to dalo,ak hej vela vybavovania(oficial.ziadosti),vela penazi,asistencia policajtov,zachrannej sluzby...,lebo neverim,ze by ju uzatvorili kvoli nejakej neoficialnej akcii len tak...
Mozno sa mylim a si fakt dobry
Ak to dokazes tak cely HC team ti je k dispozicii a mozeme spravit akciu,pomozeme ako sa len bude dat.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.