III. HELL Energy AutoSlalom
13.04.2009 Piešťany - letisko (pondelok - sviatok)
Kona sa priamo na letisku.Je to uplne nova trat,ma byt najdlhsia a najrychlejsia z celeho serialu.Moznost registrovania az 110 ucasnikov.Ale bude aj vela zaujemcov.Takto o tyzden v nedelu(05.04.2009) sa po polnoci spusti registracia.Takze šup šup dat si budik na 00:01 nech sa dostanete na listinu
Takze na 100% idem ja aj s bratom(čimi)
Kto sa prida?
peto009 napísal:Je to uplne nova trat,ma byt najdlhsia a najrychlejsia z celeho serialu.Moznost registrovania az 110 ucasnikov.Ale bude aj vela zaujemcov.Takto o tyzden v nedelu(05.04.2009)
jj, pocul som, ze tam budu mat casomieru, co zachyti dve auta naraz, cize jedno ked bude v strede trate, moze ist uz dalsie a tym padom moze ist vela aut
Neviete ako je to s otvorenim arealu,nieco sa mi zda,ze sa tam nebude dat len tak prist,odist,nechce sa mi tam ist od rana,prisiel by som pozriet neskorsie.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Maros povedal,ze sa neda ani vychadzat s autom tak mate mat natankovane dost,ze sa nebude tad ist si dotankovat,nakupit a podobne tak asi ani prist sa nebude dat hocikedy.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Ohľadne letiska a pohybu tam. Letisko nemame prenajate cele, to by bolo štartovne asi 150 €. Na rozdiel od situacie, keď je zraz my všetci mame prisne zakazany pohyb v okoli radarov a zameriavacich mašin, ktore nebudu vypnute. Z bezpečnostných dôvodov tiež nebude otvorená brána celý deň, len ráno na vstup a podvečer na hromadný odchod. Toto bude musieť pre toto podujatie každý akceptovať. Diváci prakticky nemajú šancu prísť, jedine ráno s jazdcami...