TDC do vrchu pezinska baba 8.-9.05.2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
no veru diery teda su, nechapem, ako tam chcu robit majstrovstva slovenska a uz vobec nie, ako majstrovstva europy (placky a formuly by mali radost). A tam by nemali byt ani zaplaty...
Napriklad pred druhym vracakom je krasna, ked mas plne brzdy (3krat som tade siel a nechapal, preco prebrzdujem... - nie je moc velka), potom vyjazd na horne parkovisko tam su snad 3 a je celkom problem nejaku netrafit... A kde su este ked pojdes stopu cez protismer, to som fakt zvedavy
Napriklad pred druhym vracakom je krasna, ked mas plne brzdy (3krat som tade siel a nechapal, preco prebrzdujem... - nie je moc velka), potom vyjazd na horne parkovisko tam su snad 3 a je celkom problem nejaku netrafit... A kde su este ked pojdes stopu cez protismer, to som fakt zvedavy
tak tie co su blbe, hlavne ta pred 2kym vracakom v 180 - no to moc aut ani v S+2000 ci E1+2000 asi nedastivo napísal:Prislub je zaplat to do piatku , takze som zvedavy , inak to bude o drzku trafit to pri cca pri 180
Na majstrovstach slovenska by uz mali byt myslim trate bez zaplat (vzdy proste dokonaly koeberec - kvoli tomu sa prestal jazdit Sturec, alebo aj Makov - aj ked ten ma novy koberec myslim)... no snad prekvapia a daju si vynimocne zalezat a zaplataju to aspon kvalitne
V premavke ju netrafis, ale pri zastavke pred prvym vracakom - jedna
ta pred 2. vracakom ma moc netrapi tam pojdem vedla a stihnem to skorigovat keby nieco....
- smer heliport v tiahlej zakrute diera ta je dost zla (skoro ju tam chytil chalan na GSXR v plnej rychlosti uz som ho videl v mojom celnom skle )
a mostik je zevraj pre tych co maju "gule" ale ja to vypustim pred nim
Ide o zabavu a Doda si netrufnem nahanat , jedine ze by isiel predo mnou a ukzal mi jeho stopu
ta pred 2. vracakom ma moc netrapi tam pojdem vedla a stihnem to skorigovat keby nieco....
- smer heliport v tiahlej zakrute diera ta je dost zla (skoro ju tam chytil chalan na GSXR v plnej rychlosti uz som ho videl v mojom celnom skle )
a mostik je zevraj pre tych co maju "gule" ale ja to vypustim pred nim
Ide o zabavu a Doda si netrufnem nahanat , jedine ze by isiel predo mnou a ukzal mi jeho stopu
jj, aj pred prvym vracakom je a ked pojdes cez oba pruhy... pred druhym sa da mu vyhnut vonkajskom. Na heliport je to ale brutus a veru, mostik ani ja nepojdem plne gule, uz vo svojom pruhu som raz mal hore snad 155 na tacho (aj ked to klame viacej na semislicku, o 4cm kratsi obvod kola)... a jasne, ze som to pustal...
inak kto by chcel tak tu je moja prva ostra jazda s casom tusim 3:21 so zapnutou klimou... akurat si podla toho opakujem trat a chytam sa za hlavu kde som postracal casu ze aj kavu by som stihal pit...
http://www.youtube.com/watch?v=BPte7kNBQFk
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

pa1ec napísal:inak kto by chcel tak tu je moja prva ostra jazda s casom tusim 3:21 so zapnutou klimou... akurat si podla toho opakujem trat a chytam sa za hlavu kde som postracal casu ze aj kavu by som stihal pit...
jediny problem si mal s tym ze nepoznas trat a za to sa nemusis vobec hanbit
inak porad ako si mam upevnit kameru , rozmyslam medzi sedadlo a opierku , len aby sa mi ale nezosunula dole pri prvom vracku....
CTR 8G, v nedelu som bol rano iba.stivo napísal:na com pojdes ? Ty R ?
nebol si v nedelu na babe cca okolo 16:00 ?
Inak pre vsetkych, ako to vlastne bude tento rok na Babe? Je napisane len trening cislo 1 a pretek cislo 1 na piatok. Budu ale dve treningove a dve ostre jazdy? Minuly rok to bolo napoisane rovnako a nakoniec boli za den vzdy 4 jazdy...
Teraz mi harmonogram nejako pride, ze za poobedie sa nemoze stihnut odjazdit 4 jazdy... A prihlasenych ludi je uz dost, cez 100
poziciam drziak na kameru.
Vacsinou ak si dobre pamatam tak kazdy sutazny den boli dve trening.jazdy a dve ostre,teda ak sa stihli kvoli burackam.
Neverim,ze v piatok sa pojdu len trening a v sobotu ostre.
Vacsinou ak si dobre pamatam tak kazdy sutazny den boli dve trening.jazdy a dve ostre,teda ak sa stihli kvoli burackam.
Neverim,ze v piatok sa pojdu len trening a v sobotu ostre.
Naposledy upravil/-a M&R v 06.05.2009, 20:27, upravené celkom 1 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.